Type to search

Stiri Euro 2024

Belgia la Euro 2024: O Națională Solidă și Determinată Să Scrie Istorie

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Tedesco: Selecția Finală a Echipei și Absența Notabilă

  Belgia a anunțat lotul final pentru Euro 2024, cu 25 de jucători aleși de selecționerul Domenico Tedesco, în loc de 26, pentru a îmbunătăți armonia echipei și a oferi mai multe oportunități jucătorilor pe teren. Deși a trecut era „Generației de Aur”, echipa belgiană încă dispune de jucători extrem de talentați care nu trebuie subestimați în apropiatele confruntări, ale căror ponturi pariuri vor fi dezvăluite de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Kevin De Bruyne va conduce echipa în calitate de căpitan, alături de vedetele din Premier League, Youri Tielemans, Leandro Trossard și Jeremy Doku, în timp ce Romelu Lukaku rămâne o amenințare majoră pentru apărările adverse. Absența notabilă din echipă este Thibaut Courtois, portarul de la Real Madrid, care a suferit o accidentare la genunchi. În locul său, echipa va fi susținută de Koen Casteels, Thomas Kaminski și Matz Sels.

  Cu toate acestea, experiența jucătorilor precum Jan Vertonghen, Axel Witsel, Thomas Meunier și Yannick Carrasco aduce stabilitate și încredere în echipă. Meciurile amicale din martie împotriva Angliei și Irlandei au arătat performanțe promițătoare, iar calificarea cu șase victorii și două remize din opt jocuri confirmă potențialul echipei, precum și ultimele predicții fotbal europene.

Belgia la Euro 2024: O Națională Solidă și Determinată Să Scrie Istorie
Domenico Tedesco

Belgia: În Pregătire pentru Provocările de la Euro 2024

  Belgia va avea de înfruntat echipele Slovacia, România și Ucraina în grupele Euro 2024, ceea ce reprezintă o provocare diferită față de calificări. Domenico Tedesco, care a preluat conducerea echipei în februarie 2023, a avut un start excelent, fiind neînvins în meciurile de până acum. Filozofia sa clară se bazează pe divizarea spațiului pe teren și recuperarea rapidă a mingii pentru a menține atacuri constante, dar echilibrate.

  Kevin De Bruyne, una dintre figurile centrale ale „Generației de Aur”, continuă să fie principalul motor creativ al echipei. Cu cele mai multe selecții ale mijlocașilor echipei naționale belgiene și fiind printre cei mai buni marcatori ai echipei, De Bruyne aduce o valoare inestimabilă atât la clubul său, cât și la națională. Potrivit ultimelor statistici fotbal europene, De Bruyne a participat la cinci turnee majore, inclusiv ultimele două ediții ale Campionatului European.

  Belgia va începe antrenamentele pe 31 mai, iar Tedesco va susține atunci prima conferință de presă anterioară turneului Euro 2024. Echipa va juca meciuri amicale împotriva Turciei și Bosniei și Herțegovinei înainte de plecarea spre Germania, oferind astfel o privire de ansamblu asupra deciziilor tactice finale ale selecționerului.

Belgia la Euro 2024: O Națională Solidă și Determinată Să Scrie Istorie
Kevin De Bruyne

Lotul final de 25 de jucători ai Belgiei pentru Euro 2024

  Portari:

Koen Casteels (VfL Wolfsburg), Thomas Kaminski (Luton Town), Matz Sels (Nottingham Forest)

  Apărători: Timothy Castagne (Fulham), Maxim De Cuyper (Club Brugge), Zeno Debast (Anderlecht), Wout Faes (Leicester City), Thomas Meunier (Trabzonspor), Jan Vertonghen (Anderlecht), Arthur Theate (Stade Rennais), Axel Witsel (Atletico Madrid)

  Mijlocași:

Yannick Carrasco (Al Shabab), Kevin De Bruyne (Manchester City), Orel Mangala (Olympique Lyon), Amadou Onana (Everton), Youri Tielemans (Aston Villa), Arthur Vermeeren (Atletico Madrid), Aster Vranckx (VfL Wolfsburg)

  Atacanți:

Johan Bakayoko (PSV Eindhoven), Charles De Ketelaere (Atalanta), Jeremy Doku (Manchester City), Romelu Lukaku (Roma), Dodi Lukebakio (Sevilla), Lois Openda (RB Leipzig), Leandro Trossard (Arsenal)

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri