Type to search

Stiri Euro 2024

Euro 2024: „Fire” – Imnul Oficial al Competiției a Fost Lansat

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Atracția Euro 2024 Crește Odată cu Lansarea Imnului Euro 2024

  Cu doar câteva săptămâni înainte de debutul competiției, imnul oficial al Euro 2024, intitulat „Fire”, a fost lansat pe toate platformele de streaming. Germania se pregătește să găzduiască acest eveniment masiv, ale cărui ponturi pariuri vor fi publicate online.

 Este pentru a treia oară în istoria Campionatului European când meciuri sunt programate să se desfășoare în Germania, țara găzduind anterior turneul în 1988. De asemenea, patru meciuri din Euro 2020 s-au jucat la München, conform ultimelor statistici fotbal europene.

Euro 2024: "Fire" - Imnul Oficial al Competiției a Fost Lansat

Colaborare de Talente: Meduza, OneRepublic și Leony

  Imnul „Fire” este un ecou al entuziasmului și atractivității pentru acest eveniment de proporții, cu Meduza, OneRepublic și Leony aducând un amestec vibrant de stiluri muzicale și talente remarcabile. Meduza, trio-ul electronic italian, a fost remarcat pentru albumul lor de debut „Piece of Your Heart” din 2019, care a obținut un succes imediat și a primit certificarea de platină în Statele Unite.

  Alături de Meduza, OneRepublic și-a adus contribuția, cu Ryan Tedder, vocalistul principal al formației, scriind imnul Euro 2024. OneRepublic a câștigat recunoaștere mondială cu albumul lor de platină „Native” din 2013, care a inclus hitul „Counting Stars”. Colaborarea cu Leony, o cântăreață germană în plină ascensiune, aduce o notă distinctivă în imnul oficial al Euro 2024, având în vedere că turneul începe la München, orașul său natal.

  Această combinație eclectică de talente muzicale promite să amplifice entuziasmul și anticiparea pentru Euro 2024, confirmând recentele predicții fotbal legate de acest eveniment sportiv major care este Euro 2024.

Euro 2024: "Fire" - Imnul Oficial al Competiției a Fost Lansat
Meduza, OneRepublic și Leony
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri