Type to search

Stiri Premier League

Bătălia pentru Locul 4 în Clasamentul din Premier League: Aston Villa vs. Liverpool pe Villa Park

Avatar of Xpert Bet
Share

Lupta lui Aston Villa pentru Menținerea Locului 4 în Clasament

  Aston Villa se confruntă cu un final de sezon tensionat, căutând să rămână în top patru din Premier League. Cu toate că au ratat finala Europa Conference League, lupta pentru calificarea în Liga Campionilor rămâne intensă. Cu pierderi recente și absențe semnificative în echipă, Aston Villa caută să-și regăsească forma pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva lui Liverpool, ăntr-un meci ale cărui ponturi Anglia sunt expuse online de experți ponturi pariuri.

  Aston Villa a avut o serie de rezultate dezamăgitoare în ultimele etape, inclusiv o eliminare rușinoasă în fața lui Olympiakos în Europa League, infirmând cele mai multe predicții fotbal din cupele europene. Cu absențe importante în echipă și o serie de meciuri fără victorie în Premier League, gazdele aflate sub conducerea lui Unai Emery sunt supuse presiunii de a obține un rezultat pozitiv împotriva unui adversar puternic precum Liverpool.

Bătălia pentru Locul 4 în Clasamentul din Premier League: Aston Villa vs. Liverpool pe Villa Park
Unai Emery

Liverpool, în Căutarea Victoriei la Ultima Deplasare a lui Klopp

  Liverpool, deja calificată în Liga Campionilor, a pierdut lupta pentru titlul de campioană în Premier League. Echipa are absențe minime înaintea meciului cu Aston Villa și își propune să obțină o victorie de orgoliu în penultima etapă a sezonului.

  Cu jucători cheie precum Mohamed Salah și Andrew Robertson în mare formă, Liverpool este determinată să își mențină invincibilitatea în luna mai și să ofere managerului Jurgen Klopp o plecare memorabilă. În tur, Salah a strălucit într-o victorie cu 3-0 pe Anfield, împotriva lui Aston Villa.

  Liverpool se află într-o poziție confortabilă în clasament și caută să obțină cele trei puncte împotriva lui Aston Villa pentru a-și stisface orgoliul rănit în urma pierderii șansei la titlu. Cu o echipă relativ sănătoasă și o serie de rezultate bune în ultimele etape, oaspeții sunt favoriți să obțină un rezultat pozitiv pe Villa Park, potrivit recentelor pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

Bătălia pentru Locul 4 în Clasamentul din Premier League: Aston Villa vs. Liverpool pe Villa Park
Jurgen Klopp

Formații probabile

  Aston Villa:

Martinez; Cash, Torres, Lenglet, Digne; Diaby, Luiz, McGinn, Bailey; Duran, Watkins

  Liverpool:

Alisson; Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Robertson; Elliott, Endo, Mac Allister; Salah, Gakpo, Diaz

Taguri