Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Copa America 2024

Ecuador vs Venezuela. Ponturi Pariuri Copa America 2024 si Statistici Fotbal 23.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Meci Ecuador vs Venezuela Grupele Copa America 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Wilmar Roldán

Stadion
Stadion

Levi's Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

01:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
17.11.2023 Venezuela 0-0 Ecuador 4-3 8-14 2-3 0-0
11.11.2021 Ecuador 1-0 Venezuela 2-4 10-13 1-3 0-0
10.10.2021 Venezuela 2-1 Ecuador 6-7 18-8 4-2 0-0
21.06.2021 Venezuela 2-2 Ecuador 5-5 7-15 0-2 0-0
02.06.2019 Venezuela 1-1 Ecuador 3-2 20-14 2-1 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Ecuador
Gazde Scor Oaspeți
Ecuador 2-1 Honduras
Ecuador 3-1 Bolivia
Ecuador 0-1 Argentina
Ecuador 0-2 Italia
Ecuador 2-0 Guatemala
Logo
Venezuela
Gazde Scor Oaspeți
Guatemala 0-0 Venezuela
Italia 2-1 Venezuela
Columbia 1-0 Venezuela
Peru 1-1 Venezuela
Ecuador 0-0 Venezuela

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Ecuador
Portar Dominguez
Fundași Preciado, Torres, Pacho, Hincapie
Mijlocași Ortiz, Caicedo
Yeboah, Paez, Sarmiento
Atacanți Valencia
Logo
Venezuela
Portar Romo
Fundași Navarro, Makoun, Angel, Gonzalez
Mijlocași Casseres, Martinez, Herrera
Atacanți Savarino, Rondon, Soteldo

pont

Ecuador Câștigă Oricare Repriză @ 1.57

Ecuador a arătat o formă bună în ultimele meciuri, înregistrând două victorii în ultimele trei partide. Cu un atac condus de Enner Valencia și un joc ofensiv bine organizat, Ecuador are toate șansele să câștige cel puțin o repriză împotriva unei echipe Venezuela aflată în dificultate.

ANALIZA MECI

Ecuador vs Venezuela

     Pe data de 23 iunie 2024, de la ora 01:00, Ecuador și Venezuela se vor întâlni într-un meci crucial  la Copa America. Acest meci reprezintă o oportunitate esențială pentru ambele echipe de a-și începe campania din 2024 cu dreptul și de a-și consolida pozițiile în grupul B, din care mai fac parte Mexico și Jamaica. Ecuador își dorește să repete performanța de a trece de faza grupelor, așa cum a reușit la ultimele două ediții ale competiției, în timp ce Venezuela vizează depășirea grupelor pentru prima dată din 2016.


     Ecuador
și Venezuela au o istorie bogată de întâlniri directe, cu un total de 36 de meciuri disputate între ele. Ecuador a câștigat 17 dintre aceste meciuri, Venezuela a obținut victoria în 12, iar 7 meciuri s-au încheiat la egalitate. În aceste confruntări, Ecuador a marcat un total de 57 de goluri, în timp ce Venezuela a înscris 44 de goluri. Un procent semnificativ de 41% dintre aceste meciuri au înregistrat peste 2.5 goluri, iar în 47% din cazuri, ambele echipe au reușit să marcheze.


     În ultimele cinci meciuri directe, rezultatele au fost echilibrate, cu patru remize și câte o victorie pentru fiecare echipă. De exemplu, în calificările pentru Cupa Mondială din 2026, cele două echipe au terminat la egalitate, iar în Copa America din 2021, meciul s-a încheiat 2-2. În ceea ce privește forma recentă, Ecuador vine după două victorii consecutive în amicalele din această lună, învingând Bolivia și Honduras. În schimb, Venezuela nu a mai câștigat un meci oficial din octombrie 2023, având o serie de cinci meciuri fără victorie.


     La nivel individual, Ecuador se bazează pe experienta și talentul unor jucători precum Enner Valencia, care a marcat 41 de goluri în 86 de apariții, și Moises Caicedo de la Chelsea, care va juca al 43-lea meci internațional. Venezuela contează pe Salomon Rondon, care a înscris de 41 de ori pentru echipa națională, fiind sprijinit de jucători ca Yeferson Soteldo și Jefferson Savarino.


     Statistica arată că Ecuador este o echipă prolifică acasă, având o medie de 2.1 goluri pe meci și un procent de 65% de meciuri cu peste 2.5 goluri. De asemenea, Ecuador are o medie de 6.5 cornere pe meci, iar 53% din meciurile lor au înregistrat peste 8.5 cornere. În schimb, Venezuela a fost mai puțin eficientă în deplasare, cu o medie de 1.3 goluri pe meci și 42% din meciuri cu peste 2.5 goluri. În ceea ce privește cornerele, Venezuela are o medie de 4.8 pe meci, iar 38% din meciuri au avut peste 8.5 cornere.


     Din punct de vedere tactic, Ecuador preferă un stil de joc ofensiv, bazându-se pe pressing înalt și tranziții rapide. Forța lor constă în capacitatea de a marca goluri din diverse situații, dar au slăbiciuni în apărare, unde uneori sunt vulnerabili la contraatacuri. De cealaltă parte, Venezuela se concentrează pe o defensivă solidă, încercând să își păstreze structura și să profite de ocaziile de contraatac. Punctul lor slab este ineficiența în fața porții, lucru care le-a adus dificultăți în a închide meciurile.


     Comparând cele două echipe, Ecuador are un avantaj clar în termeni de experiență și calitate individuală a jucătorilor. Cu toate acestea, Venezuela poate fi un adversar dificil de depășit datorită organizării defensive și capacității de a se mobiliza în meciurile importante. Va fi interesant de urmărit dacă Ecuador va reuși să își impună stilul de joc ofensiv sau dacă Venezuela va putea să-și mențină defensiva solidă și să surprindă pe contraatac.


     În concluzie, meciul dintre Ecuador și Venezuela promite să fie o confruntare captivantă, plină de tensiune și cu multe oportunități pentru pariori. Având în vedere forma actuală și statisticile prezentate, Ecuador pare să aibă un ușor avantaj, dar Venezuela nu trebuie subestimată.

Ecuador: Formă, știri si statistici

     Ecuador, echipa gazdă, vine în această confruntare cu o serie de rezultate pozitive pe teren propriu. În ultimele cinci meciuri disputate acasă, Ecuador a înregistrat victorii importante, iar echipa pare să fie într-o formă excelentă înainte de startul Copa America 2024. Cu un stil de joc ofensiv și jucători de calitate, Ecuador este pregătită să facă spectacol în fața propriilor suporteri.


     În ultimele cinci meciuri acasă, Ecuador a înregistrat următoarele rezultate: o victorie cu Bolivia (3-0), un egal cu Chile (1-1), o victorie împotriva Columbiei (2-1), un alt succes în fața Paraguayului (2-0) și un egal cu Uruguay (2-2). Aceste rezultate arată capacitatea echipei de a performa constant pe teren propriu, indiferent de adversar. Statisticile din aceste meciuri arată o medie de 2.1 goluri pe meci, cu 65% din meciuri având peste 2.5 goluri și 47% din meciuri în care ambele echipe au marcat.


     Forța ofensivă a echipei este condusă de Enner Valencia, care a reușit să înscrie 41 de goluri în 86 de apariții pentru națională. Alături de el, tânărul Kendry Paez și experimentatul Moises Caicedo aduc un plus de creativitate și dinamism în jocul echipei. Piero Hincapie, fundașul de la Bayer Leverkusen, este o altă piesă importantă în defensiva echipei, oferind siguranță și experiență în linia de fund.


     În ceea ce privește stilul de joc, Ecuador preferă un fotbal bazat pe posesie și atac rapid, cu un pressing agresiv pentru recuperarea mingii. Echipa este cunoscută pentru capacitatea sa de a crea numeroase ocazii de gol, dar uneori suferă în defensivă, fiind vulnerabilă la contraatacurile adversarilor. Forța echipei rezidă în capacitatea de a se adapta rapid situațiilor din teren și de a exploata slăbiciunile adversarilor.


     Slăbiciunile echipei sunt legate de inconsistența defensivă, unde uneori apar probleme de coordonare între jucători. De asemenea, Ecuador are tendința de a se lăsa dominată în momentele cheie ale meciurilor, ceea ce poate duce la pierderea avantajului obținut. În ciuda acestor aspecte, echipa rămâne una dintre cele mai periculoase formații din Copa America 2024, datorită mixului de experiență și tinerețe din lot.


     Un aspect important de menționat este seria de cinci meciuri consecutive fără înfrângere acasă, ceea ce conferă echipei un moral ridicat înaintea meciului cu Venezuela. Această serie include două victorii și trei egaluri, demonstrând reziliența și capacitatea echipei de a obține rezultate pozitive chiar și împotriva adversarilor puternici.


     Din punct de vedere tactic, antrenorul Felix Sanchez a reușit să implementeze un sistem de joc flexibil, care permite echipei să își ajusteze strategia în funcție de adversar. Cu jucători capabili să joace pe mai multe poziții și să se adapteze rapid, Ecuador poate aborda diverse stiluri de joc, de la contraatac rapid la posesie prelungită.


     În concluzie, Ecuador intră în acest meci cu un avantaj considerabil datorită formei bune de acasă și a calității individuale a jucătorilor. Echipa are toate atuurile necesare pentru a obține un rezultat pozitiv în fața Venezuela și pentru a începe Copa America 2024 cu dreptul. Cu un mix de tinerețe și experiență, o tactică bine pusă la punct și un moral ridicat, Ecuador este pregătită să își demonstreze valoarea în această competiție.

Venezuela: Formă, știri si statistici

     Venezuela, echipa oaspete, se confruntă cu provocarea de a înfrunta Ecuador pe terenul lor, într-un meci care se anunță dificil. În ultimele cinci meciuri disputate în deplasare, Venezuela nu a reușit să obțină rezultate notabile, având parte de o serie de rezultate negative. Cu toate acestea, echipa are potențialul de a surprinde, mai ales în contextul unei competiții importante cum este Copa America 2024.


     În ultimele cinci meciuri în deplasare, Venezuela a înregistrat următoarele rezultate: o înfrângere cu Colombia (0-1), un egal cu Chile (0-0), o înfrângere în fața Peru (1-2), un egal cu Paraguay (1-1) și o altă înfrângere cu Brazilia (0-2). Aceste rezultate reflectă dificultățile echipei de a se impune în meciurile din deplasare, având o medie de doar 1.3 goluri pe meci și doar 42% din meciuri cu peste 2.5 goluri.


     Principalul pericol ofensiv pentru Venezuela vine de la Salomon Rondon, atacantul care a marcat 41 de goluri pentru națională. Alături de el, jucători ca Yeferson Soteldo și Jefferson Savarino aduc un plus de creativitate și viteză în atac. În linia de mijloc, Yangel Herrera și Cristian Casseres sunt jucători esențiali, capabili să controleze jocul și să ofere pase decisive.


     Din punct de vedere tactic, Venezuela preferă un joc defensiv solid, încercând să își mențină structura și să profite de contraatacuri rapide. Forța echipei rezidă în organizarea defensivă, cu o linie de fund bine coordonată și un portar de încredere. În ciuda acestui aspect, echipa are dificultăți în a transforma ocaziile în goluri, ceea ce le afectează performanța generală.


     Slăbiciunile echipei sunt legate de ineficiența ofensivă și de lipsa de consistență în fața porții. De asemenea, Venezuela are probleme în a menține posesia mingii și în a crea ocazii clare de gol, lucru care îi face vulnerabili în fața echipelor cu un joc ofensiv puternic.


     Un alt aspect important de menționat este seria de cinci meciuri consecutive fără victorie în deplasare, ceea ce poate afecta moralul echipei. În aceste meciuri, Venezuela a reușit să marcheze doar de trei ori, ceea ce reflectă dificultățile ofensive ale echipei.


     Antrenorul Fernando Batista încearcă să găsească formula magică pentru a aduce echipa pe calea victoriilor. Cu toate acestea, lipsa unor jucători de top și problemele de consistență fac ca această sarcină să fie una dificilă. Totuși, Venezuela are capacitatea de a se mobiliza în meciurile importante și de a produce surprize, mai ales atunci când este subestimată.


     Comparând cele două echipe, Ecuador are un avantaj clar în ceea ce privește forma actuală și calitatea individuală a jucătorilor. Cu toate acestea, Venezuela poate fi un adversar incomod datorită organizării defensive și a capacității de a se apăra bine. Va fi interesant de văzut dacă Venezuela va reuși să își îmbunătățească jocul ofensiv și să creeze ocazii de gol împotriva unei echipe puternice ca Ecuador.


     În concluzie, meciul dintre Ecuador și Venezuela reprezintă o oportunitate importantă pentru oaspeți de a-și demonstra valoarea și de a obține un rezultat pozitiv. Deși Venezuela pornește ca outsider, echipa are potențialul de a surprinde și de a crea dificultăți echipei gazdă. Cu o defensivă solidă și o strategie bine pusă la punct, Venezuela poate spera la un rezultat pozitiv în această confruntare crucială din Copa America 2024.

Ponturi Pariuri Copa America

     Bun venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care caută cele mai bune ponturi pariuri Copa America și analize detaliate pentru a face cele mai informate decizii. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig.

     Copa America este una dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din America de Sud. Cu ajutorul ponturi Copa America oferite de experții noștri, veți putea să pariați cu încredere pe meciurile acestei competiții. Analizăm în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi bune și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturi pariuri azi, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare bilet este rezultatul unei analize amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statistici și informații actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Pe lângă ponturi Copa America, vă oferim și ponturi fotbal gratis pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi ponturi bune actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Copa America bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Copa America.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Copa America. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă ponturi pariuri azi actualizate în timp real.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Copa America oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturi pariuri azi pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi fotbal gratis actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi bune bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Copa America. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Copa America și ponturi fotbal gratis oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri azi. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din Copa America sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri azi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Copa America și ponturi fotbal gratis oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri azi. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină ponturi pariuri Copa America și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri azi și ponturi fotbal gratis.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Copa America și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri