Type to search

tennis Stiri

Dueluri incendiare în grupa roșie a Turneului Campionilor: Zverev vs. Medvedev și Alcaraz vs. Rublev

Avatar of Xpert Bet
Share

Spectacol total în al 18-lea duel Zverev-Medvedev

  Întâlnirea dintre Alexander Zverev și Daniil Medvedev la ATP Finals reprezintă deja a șasea confruntare a celor doi în acest sezon, marcând un duel tensionat cu o istorie anterioară. Cu un potențial meci de calibru în această seară, Zverev ar putea să-și asigure locul în semifinale printr-o victorie.

  Cu toate acestea, recordul lui Zverev împotriva rusului de 27 de ani este fluctuant. În acest sezon, Zverev a reușit să obțină o victorie doar la turneul de la Cincinnati. În total, în cariera sa, Zverev are șapte victorii la zece înfrângeri în fața lui Medvedev. Printre acestea se numără și triumful final al campionului olimpic din 2021 la Turin, în două seturi.

   Dincolo de teren, cei doi rivali nu au fost mereu în relații prietenești. În aprilie, au avut o confruntare publică, Zverev plângându-se de Medvedev după o înfrângere la Monte Carlo. Răspunsul lui Medvedev nu s-a lăsat așteptat, acuzându-l pe Zverev că trăiește într-o lume proprie.

 În ultimul meci dintre cei doi, de luna trecută, a câștigat Medvedev în semifinalele turneului de la Beijing.

Alcaraz și Rublev în căutarea revanșei la ATP Finals

  Carlos Alcaraz și Andrey Rublev se află în situații aproape obligatorii de câștig înaintea întâlnirii lor din Grupa Roșie a ATP Finals, miercuri după-amiază.

  Cu amândoi având câte o înfrângere luni, Alcaraz și Rublev se pregătesc să se întâlnească după ce au fost învinși de Zverev, respectiv Medvedev. Deși Alcaraz este cap de serie în această grupă, înfrângerea sa împotriva lui Zverev nu a fost o surpriză.

Dueluri incendiare în grupa roșie a Turneului Campionilor: Zverev vs. Medvedev și Alcaraz vs. Rublev

Revirimentul așteptat al lui Rublev

  Deși înfrângerea lui Rublev a fost mai categorică decât cea a lui Alcaraz, nivelul său de joc a fost discutabil mai bun. Medvedev a oferit o performanță impresionantă în confruntarea dintre cei doi ruși, iar există motive să credem că Rublev se va ridica rapid. Poziționat pe locul 5 în lume, rezultatele sale recente includ un loc de finalist la Shanghai Masters, o semifinală la Viena și o altă semifinală la Paris Masters.

  Alcaraz pare să fie epuizat spre sfârșitul sezonului, ceea ce nu este o noutate în primele etape ale carierei sale. În schimb, Rublev a avansat până în semifinalele de la Turin anul trecut, învingându-l pe Medvedev și pe Stefanos Tsitsipas, având suficient momentum în spatele său înaintea înfrângerii de luni. Astfel, este de așteptat ca Rublev să-și recâștige forma rapid.

  Luând în considerare toate aceste aspecte, o victorie a lui Rublev nu ar constitui nici măcar o surpriză remarcabilă.

Dueluri incendiare în grupa roșie a Turneului Campionilor: Zverev vs. Medvedev și Alcaraz vs. Rublev
Taguri

Lasa un comentariu