Type to search

Stiri Premier League

Duel Total pe Selhurst Park: Crystal Palace vs. Sheffield United

Avatar of Xpert Bet
Share

Criza de Formă a lui Crystal Palace

  După o înfrângere zdrobitoare, 0-5 cu Arsenal, Crystal Palace se confruntă cu o perioadă dificilă, având o singură victorie în ultimele 10 meciuri din Premier League. Frustrarea suporterilor crește, iar presiunea asupra managerului Roy Hodgson crește odată cu întrebările privind viitorul echipei.

  Hodgson se confruntă cu absențe notabile, dar revenirea lui Odsonne Edouard aduce opțiuni ofensive, în timp ce Ben Brereton Diaz este speranța de gol pentru Sheffield United, dar faptul că nu a reușit să câștige în ultimele două meciuri pune presiune asupra echipei.

Duel Total pe Selhurst Park: Crystal Palace vs. Sheffield United
Roy Hodgson

Lupta pentru Supraviețuire a lui Sheffield United

  Aflându-se pe ultimul loc, Sheffield United încearcă să evite retrogradarea și să obțină prima victorie în deplasare. Cu o apărare vulnerabilă și rezultate slabe în deplasare, managerul Chris Wilder caută soluții pentru a redresa echipa și a evita retrogradarea.

  „Blades” au o serie nefericită de rezultate în deplasare, pierzând 16 din ultimele 19 meciuri. Cu 51 de goluri încasate în acest sezon, au cea mai slabă apărare din Premier League, realitate ce reprezintă o provocare majoră pentru echipa lui Chris Wilder în acest meci, ale cărui ponturi pariuri pot fi găsite pe site-urile experților în pariuri sportive.

Duel Total pe Selhurst Park: Crystal Palace vs. Sheffield United
Chris Wilder

Formații probabile

  Crystal Palace:

Henderson; Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell; Eze, Richards, Lerma, Schlupp; Edouard, Mateta

  Sheffield United:

Foderingham; Bogle, Ahmedhodzic, Robinson, Trusty; McAtee, Osborn, Souza, Hamer, Brereton Diaz; Osula

Taguri

Lasa un comentariu