Type to search

Stiri Liga Portugal

Duel pentru Supraviețuire în Liga Portugal: Casa Pia vs. Boavista Porto 0-0

Avatar of Xpert Bet
Share

Prima Jumătate de Meci Dominată de Boavista

  În prima repriză, Boavista a dominat și a avut posesia, dar fără a reuși să creeze oportunități clare de gol. Casa Pia a avut câteva momente periculoase pe contraatac, dar fără să își poată transforma șansele în gol.

Portarii Ricardo Batista și Joao Goncalvez au rămas relativ nefolosiți în primele 45 de minute, iar la pauză scorul era alb, așa cum prognozau cele mai multe pronosticuri fotbal din prima ligă portugheză.

A Doua Repriză Fără Multe Emoții

  În partea secundă, ambele echipe au încercat să își impună jocul, dar fără a reuși să creeze oportunități clare de gol. Boavista a avut ocazia cea mai bună a meciului în minutele finale, dar nu a reușit să își transforme șansa în gol. Astfel, partida s-a încheiat fără goluri, iar ambele echipe au obținut câte un punct, conform celor mai bune ponturi pariuri publicate online de experți în ponturi pariuri sportive

  După acest rezultat, Casa Pia rămâne pe locul 14 în clasament, acumulând 20 de puncte, în timp ce Boavista se menține pe locul 11, cu un punct în plus, conform recentelor statistici fotbal din Liga Portugal. Ambele echipe au nevoie de îmbunătățiri pentru a urca în clasament și a-și atinge obiectivele stabilite pentru acest sezon.

Duel pentru Supraviețuire în Liga Portugal: Casa Pia vs. Boavista Porto 0-0
Casa Pia - Boavista 0-0
Taguri

Lasa un comentariu