Type to search

Stiri Premier League

Duel Incendiar între Nottingham Forest și Newcastle United în Premier League

Avatar of Xpert Bet
Share

Nottingham – Newcastle: Înfruntare la Nivel Maxim

  Nottingham Forest și Newcastle United se pregătesc pentru un duel intens în Premier League, marcând un moment crucial în sezonul ambelor echipe. După ce Forest a obținut o victorie în Cupa FA, Newcastle este determinată să-și ia revanșa pentru înfrângerea suferită anterior în acest meci ale cărui ponturi Premier League sunt accesibile online.

  Echipa lui Nottingham Forest se află într-o formă destul de instabilă, având în vedere că au reușit să obțină doar o victorie în ultimele șapte meciuri. Cu toate acestea, victoria recentă din Cupa FA le-a dat o doză necesară de încredere, iar acum își propun să-și folosească acest impuls pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva lui Newcastle pe teren propriu, conform unora dintre recentele pronosticuri fotbal din Anglia. 

Forest, Luptă pentru Revenirea în Formă

  Deși forma lui Nottingham Forest a fost fluctuantă în ultima perioadă, echipa este determinată să se ridice la înălțimea așteptărilor. Cu un lot puternic, condus de jucători precum Elanga și Awoniyi, Forest speră să-și regăsească forma de la începutul sezonului și să își îmbunătățească poziția în clasamentul Premier League.

  Cu absențe notabile, precum cea a lui Chris Wood, managerul Nuno Espirito Santo trebuie să se adapteze și să caute soluții pentru a contracara presiunea pe care o va exercita Newcastle, potrivit ultimelor predicții fotbal din Premier League. Cu toate acestea, echipa este hotărâtă să se ridice la provocare și să ofere o prestație solidă în fața propriilor suporteri, care își doresc o victorie acasă.

Duel Incendiar între Nottingham Forest și Newcastle United în Premier League
Nuno Espirito Santo

Newcastle, Speranța Accesării Locurilor Cupelor Europene

  Newcastle United își dorește să-și îmbunătățească forma după o serie de rezultate fluctuante. Cu o nouă oportunitate de a reveni pe drumul victoriilor, Newcastle este hotărâtă să-și recupereze punctele pierdute și să-și mențină aspirațiile europene în viață.

  Cu absențe și îndoieli în ambele tabere, posibilele formații pentru acest meci sunt esențiale. Nottingham Forest ar putea conta pe jucători precum Elanga și Awoniyi, în timp ce Eddie Howe, anagerul lui Newcastle, ar putea miza pe Wilson și Trippier pentru a obține un rezultat pozitiv.

Duel Incendiar între Nottingham Forest și Newcastle United în Premier League
Eddie Howe

Formații probabile

  Nottingham Forest:

Sels; Williams, Niakhate, Felipe, Tavares; Yates, Danilo; Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi; Awoniyi

  Newcastle United:

Dubravka; Trippier, Schar, Botman, Burn; Miley, Guimaraes, Longstaff; Murphy, Wilson, Almiron

Taguri

Lasa un comentariu