Type to search

Stiri Bundesliga

Duel de Foc în Bundesliga: Borussia Dortmund vs. VfL Bochum – Previziuni și Așteptări

Avatar of Xpert Bet
Share

Întoarcerea în Forță a Borussiei Dortmund

  După o primă jumătate de sezon mai dificilă, Borussia Dortmund a revenit puternic în Bundesliga cu două victorii consecutive și pornește în această întâlnire cu VfL Bochum cu determinare. Echipa a revenit cu două victorii solide și fără gol primit, iar acum vizează consolidarea poziției în primele patru echipe din clasament. 

  Antrenorul lui Dortmund, Edin Terzic, este încântat de revenirea echipei la forma sa obișnuită, mai ales că principalii rivali pentru calificarea în Liga Campionilor au avut rezultate slabe în ianuarie. Cu o victorie duminică, Dortmund se poate instala în primele patru echipe din Bundesliga, consolidându-și poziția în lupta pentru un loc în competițiile europene.

Duel de Foc în Bundesliga: Borussia Dortmund vs. VfL Bochum - Previziuni și Așteptări
Edin Terzic

Provocarea lui VfL Bochum în Lupta pentru Supraviețuire

  Deși considerată outsider în acest duel, VfL Bochum se află într-o poziție confortabilă în lupta pentru evitarea retrogradării. Cu patru puncte obținute în primele două meciuri ale lunii, echipa lui Thomas Letsch visează să producă o surpriză împotriva lui Dortmund. Victoria din ultimul meci împotriva lui Stuttgart le-a dat un moral ridicat, lucru care se observă și în ultimele ponturi pariuri sportive, publicate de experți online. 

  Cu absențele notabile ale lui Ramy Bensebaini și Sebastien Haller, aflați la Cupa Africii pe Națiuni, și incertitudinea privind disponibilitatea lui Karem Adeyemi, Felix Nmecha, Julian Ryerson și Emre Can, Terzic trebuie să facă față unor provocări în apărare. Cu toate acestea, tineri precum Hendry Blank ar putea fi cheia succesului. În schimb, Letsch va avea absențe notabile, cum ar fi Takuma Asano și Bernardo, iar Kevin Stoger este așteptat să revină după o absență cauzată de boală.

Duel de Foc în Bundesliga: Borussia Dortmund vs. VfL Bochum - Previziuni și Așteptări
Thomas Letsch

Formații probabile

  Borussia Dortmund:

Kobel; Meunier, Hummels, N. Schlotterbeck, Maatsen; Sabitzer, Ozcan; Malen, Brandt, Sancho; Fullkrug

  VfL Bochum:

Riemann; Oermann, Masovic, Loosli, Wittek; Osterhage, Losilla, Stoger; Bero, Paciencia, Antwi-Adjei

Taguri

Lasa un comentariu