Type to search

Stiri La Liga

Dubla lui Sergi Roberto Salvează Barcelona: Victorie Dramatică, 3-2 cu Almeria

Avatar of Xpert Bet
Share

Întoarcerea la Forma de Campioană: Barcelona Învinge în Ultimul Meci înainte de Crăciun

  Într-un meci disputat miercuri în La Liga, FC Barcelona, campioana en-titre, a înregistrat o victorie cu 3-2 împotriva ultimei clasate, Almeria. Acest triumf vine la momentul oportun, punând capăt unei serii negre de trei jocuri fără victorie în toate competițiile și propulsând Barcelona pe locul trei în clasament, cu 38 de puncte acumulate în 18 meciuri.

  Antrenorul Xavi Hernandez a recunoscut că echipa sa a avut momente de suferință neașteptate și a criticat lipsa de spirit și concentrare din prima parte a meciului. Totuși, revenirea din repriza secundă a demonstrat potențialul și calitatea Barcelonei.

  Deși au dominat prima repriză, catalanii au ratat majoritatea celor 15 șanse create, cu cinci șuturi pe spațiul porții. Raphinha a deschis scorul în minutul 33, profitând de o respingere a portarului lui Almeria, Luis Maximiano, după o lovitură de cap a lui Ronald Araujo. Totuși, Almeria a egalat înainte de pauză prin Leo Baptistao, cu un gol validat după verificarea VAR.

Dubla lui Sergi Roberto Salvează Barcelona: Victorie Dramatică, 3-2 cu Almeria
Raphinha și Sergi Roberto, ptotagoniștii meciului

Sergi Roberto, Eroul Neașteptat al Barcelonei

  Momentul cheie al meciului a venit în cea de-a doua repriză, când Sergi Roberto a intrat în scenă. Acesta a marcat primul său gol în minutul 60, cu o lovitură de cap după un corner, restabilind avantajul Barcelonei. Almeria a reușit să egaleze din nou prin Edgar Gonzalez, dar Roberto a pus capăt suspansului, marcând al doilea său gol și asigurând victoria pentru gazde, împrună cu portarul Inaki Pena care a salvat miraculos o lovitură de cap a oaspeților. 

  Performanța lui Sergi Roberto a fost lăudată de Xavi, care a subliniat profesionalismul și influența pozitivă a jucătorului, atât pe teren, cât și în afara lui. Barcelona se pregătește acum pentru următorul lor meci în La Liga, în deplasare, împotriva echipei de la mijlocul clasamentului, Las Palmas, pe 4 ianuarie. Pe de altă parte, Almeria rămâne pe ultimul loc în clasament, fără nicio victorie în campionat în acest sezon. 

  Această victorie a Barcelonei nu doar că îi propulsează pe locul trei în LaLiga, dar le oferă și o doză necesară de încredere, demonstrând capacitatea echipei de a reveni din situații dificile și de a învinge în condiții de presiune. Astfel, Barcelona arată că este pregătită să continue lupta pentru titlu în partea a doua a sezonului, având toate calitățile necesare pentru a reuși.

Dubla lui Sergi Roberto Salvează Barcelona: Victorie Dramatică, 3-2 cu Almeria
Sergi Roberto după înscrierea golului victoriei
Taguri

Lasa un comentariu