Type to search

Stiri Liga Portugal

Derby Intens pentru Supremație în Liga Portugal: Sporting Lisabona vs. Benfica

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Sporting Lisabona: Luptă pentru Păstrarea Supremației

  Sâmbătă seara, toate privirile vor fi îndreptate către Estadio Jose Alvalade pentru o confruntare de vârf între Sporting Lisabona și Benfica, într-o etapă crucială din cursa pentru titlul din Liga Portugal. Această întâlnire are o semnificație aparte, având în vedere că ambele echipe se află în fruntea clasamentului și fiecare punct obținut poate face diferența în bătălia pentru supremație.

  Echipa lui Ruben Amorim vine după un rezultat remarcabil, obținând un egal 2-2 cu Benfica în meciul din etapa precedentă, pe terenul celor de la Estadio da Luz. Acest rezultat a pus capăt unei așteptări de patru ani pentru o altă apariție a lui Sporting în finala Cupei Portugaliei. Gazdele sunt deja într-o formă bună, fiind neînvinse în ultimele trei meciuri din toate competițiile, în care au înscris 10 goluri și au primit doar patru, conform ultimelor statistici fotbal din Liga Portugal.

Derby Intens pentru Supremație în Liga Portugal: Sporting Lisabona vs. Benfica
Ruben Amorim

Benfica: În Căutarea Revanșei

  Pe de altă parte, Benfica nu este dispusă să cedeze în lupta pentru titlu. Ei se află la doar un punct în spatele lui Sporting în clasamentul Liga Portugal, cu un meci jucat în plus. Echipa lui Roger Schmidt este hotărâtă să-și mențină seria pozitivă pentru a-și păstra șansele la titlu. În meciul din tur, Benfica s-a impus pe Da Luz cu 2-1.

  Cu toate acestea, echipa vizitatoare a suferit o înfrângere usturătoare într-un meci anterior, 0-5 în fața lui FC Porto, o altă echipă din topul clasamentului. Derby-ul cu Sporting va fi o luptă intensă, ambele echipe dorind să-și arate superioritatea și să obțină cele trei puncte vitale într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt expuse online de experți ponturi pariuri sportive.

Derby Intens pentru Supremație în Liga Portugal: Sporting Lisabona vs. Benfica
Roger Schmidt

Formații probabile

  Sporting Lisabona:

Israel; Diomande, Coates, Reis; Catamo, Hjulmand, Morita, Paulinho; Trincao, Gyokeres, Santos

  Benfica:

Trubin; Bah, Morato, Otamendi, Aursnes; Luis, Neves; Di Maria, Silva, Mario; Leonardo

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri