Type to search

Stiri La Liga

Derby de Top în La Liga: Barcelona vs. Girona, Duelul Giganților Catalani

Avatar of Xpert Bet
Share

Bătălia pentru Supremație în Fotbalul Catalan: Barcelona și Girona se Întâlnesc într-un Duel Incendiar

  Estadi Olimpic Lluis Companys găzduiește duminică, 10 decembrie, un adevărat spectacol de fotbal în La Liga, unde Barcelona și Girona, ocupantele locurilor trei și respectiv doi din clasament, se confruntă într-un derby catalan captivant.

  Girona a fost surpriza plăcută a sezonului, acumulând 38 de puncte din 15 meciuri și ocupând locul secund în clasament, la fel de multe ca liderul Real Madrid. În schimb, Barcelona se află pe locul trei, la patru puncte în spatele adversarei din acest weekend.

  Barcelona a simțit presiunea de a obține un rezultat pozitiv împotriva lui Atletico Madrid în La Liga în weekendul trecut. Cu o performanță solidă, echipa lui Xavi a obținut o victorie cu 1-0, datorită golului marcat de Joao Felix în prima repriză. 

  Echipa campioană are un bilanț de 10 victorii, patru remize și o înfrângere în cele 15 meciuri de campionat disputate până acum. Cu 34 de puncte, Barcelona se află pe locul trei, la cinci puncte în spatele lui Real Madrid și la patru puncte de adversara de astăzi, echipă condusă cu succes de fostul mare jucător spaniol, devenit antrenor, Michel.

Derby de Top în La Liga: Barcelona vs. Girona, Duelul Giganților Catalani
Michel

Xavi se Confruntă cu Critici, Girona Surprinde - Cine va Ieși Învingătoare?

  Duelul cu Girona este de o importanță crucială pentru Barcelona, care nu vrea să piardă teren în lupta pentru primele două locuri în această etapă-cheie a sezonului. Desigur, Girona nu este de neglijat, fiind neînvinsă în ultimele șapte confruntări cu Barcelona, cu cinci victorii și două remize.

  Girona a avut un sezon remarcabil, cu 12 victorii, două remize și o înfrângere în cele 15 meciuri de până acum. Cu 38 de puncte, ocupă locul secund în clasament, la doar un punct în spatele liderului Real Madrid. Cu cea mai bună ofensivă din ligă, Girona a marcat de 34 de ori, dar a și primit 18 goluri.

  Ambițiile oaspeților sunt puse la încercare în duelul cu Barcelona, o echipă cu tradiție și experiență. Cu un atac letal, elevii lui Xavi se pregătesc să dea totul pentru a obține cele trei puncte puse la bătaie în acest joc disputat pe propriul teren.

Derby de Top în La Liga: Barcelona vs. Girona, Duelul Giganților Catalani

Formații probabile

  Barcelona:

Pena; Kounde, Araujo, Christensen, Cancelo; F de Jong, Gundogan, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Felix

  Girona:

Gazzaniga; E Garcia, D Lopez, Blind; Tsygankov, Couto, A Garcia, Gutierrez; Martin, Dobvyk, Savio

Taguri

Lasa un comentariu