Type to search

Stiri Diverse

Demonstrație de Forță: Girona Zboară Spre Sferturile Copa del Rey Umilind Rayo Vallecano

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Stuani și Portu Domină Prima Repriză

  Într-un meci cu ritmuri diferite, Girona a demolat Rayo Vallecano în prima jumătate a meciului din Copa del Rey. Portu a fost arhitectul, oferind două pase de gol și provocând un penalty, iar Cristhian Stuani a fost nemilos, semnând o dublă. Girona a pus capăt șanselor lui Rayo cu golul lui Daley Blind din minutul 26, al treilea, stabilind controlul total asupra partidei.

  Rayo a încercat să reziste, dar apărarea lor a fost vulnerabilă. Abdul Mumin a făcut o greșeală crucială, provocând un penalty convertit de Stuani. Performanța slabă în apărare a lui Mumin și lipsa de competitivitate au pus Rayo într-o poziție imposibilă. Girona și-a asigurat calificarea fără să-și forțeze prea mult jucătorii.

Demonstrație de Forță: Girona Zboară Spre Sferturile Copa del Rey Umilind Rayo Vallecano
Cristhian Stuani

Rayo Reacționează, dar Girona Păstrează Controlul Meciului

  După ce Girona și-a ridicat piciorul de pe accelerație, Rayo a profitat pentru a-și arăta mândria și pulsul în atac. Randi Nteka a reușit să înscrie în minutul 36, iar Rayo a crescut în intensitate. Cu toate acestea, Portu a ratat ocazia de a face 4-1, iar Girona și-a menținut confortabil avantajul obținut înainte de pauză.

  În a doua repriză, Girona a controlat calm jocul, chiar și după ce Rayo a încercat să preseze. Cu o diferență semnificativă în scor, Girona nu a fost niciodată amenințată. Trejo a adus puțină vitalitate în joc pentru Rayo, dar Girona a gestionat cu înțelepciune ritmul. Cu o victorie clară, Girona continuă să meargă fără probleme în următoarea rundă a Copa del Rey, ale cărei meciuri vor face obiectul unor noi ponturi fotbal create de experții pariurilor sportive. 

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu