Type to search

Stiri Diverse

Danemarca și Franța, calificate în Finala EHF EURO 2024 la Handbal Masculin

Avatar of Xpert Bet
Share

Franța, de la Extaz la Agonie și Înapoi în Numai 70 de minute

  Franța, campioana olimpică en titre, a câștigat într-un mod spectaculos semifinala împotriva Suediei. Cu un avantaj de șase goluri la pauză (17-11), Franța a fost condusă în ultimul minut al timpului regulamentar dar un gol miraculos, supranumit golul secolului, marcat de Elohim Prandi a adus egalarea în ultima secundă, 27-27. 

  Ulterior, Nikola Karabatic și coechipierii săi și-au arătat adevărata valoare în cele 10 minute de prelungiri, marcând de șapte ori și primind numai trei goluri de la Suedia, actuala deținătoare a titlului european, calificându-se în finala EHF EURO 2024 unde caută al patrulea său titlu european. 

Danemarca, Revenire în Semifinala cu Germania

  În cealaltă semifinală, campioana mondială Danemarca a învins Germania, gazda turneului, cu 29-26. După o primă repriză în care Germania a dominat și a condus la pauză cu 14-12, danezii s-au impus în partea a doua, cu ajutorul portarului Emil Nielsen, obținând victoria și asigurându-și celălalt loc în finala competiției. 

Marea Finală: Franța vs. Danemarca

  Finala mult așteptată dintre Franța și Danemarca promite o confruntare epocală, marcând lupta pentru supremație în handbalul masculin european. Cele două echipe se vor întâlni la Koln duminică, 28 ianuarie, de la ora 18:45, pentru a decide noua campioană a Europei, meci ale cărui ponturi handbal sunt accesibile online pentru fanii pariurilor sportive.

  Înaintea finalei, Germania și Suedia vor juca pentru locul al treilea. La rândul său, meciul de consolare se anunță intens și va completa podiumul competiției la această ediție memorabilă a Campionatului European de handbal masculin. 

Taguri

Lasa un comentariu