Type to search

Stiri Diverse

Copa America: Uruguay Zdrobește Bolivia și Se Apropie de Sferturile de Finală

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Victorie Impresionantă a Uruguayului

  Echipa națională de fotbal a Uruguayului a zdrobit Bolivia cu un scor categoric de 5-0 în meciul din Grupa C, desfășurat la New Jersey, joi seara, apropiindu-și calificarea în sferturile de finală ale Copa America. Facundo Pellistri a deschis scorul în minutul opt cu o lovitură de cap bine plasată, iar Darwin Nunez a dublat avantajul în minutul 21, marcând al șaptelea său gol consecutiv pentru echipa națională, cu un șut puternic din stânga care l-a lăsat fără replică pe portarul bolivian Guillermo Vizcarra.

  Maximiliano Araujo a încheiat orice speranță pentru Bolivia în minutul 77, când a înscris de aproape, iar Federico Valverde a dus scorul la 4-0 patru minute mai târziu. Rodrigo Bentancur, introdus pe teren pe final, a completat umilința bolivienilor, marcând cu o lovitură de cap în minutul 89, la primul său contact cu mingea, într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost sugerate de aceiași specialiști ponturi pariuri sportive.

Copa America: Uruguay Zdrobește Bolivia și Se Apropie de Sferturile de Finală
Pellistri (11) a deschis scorul pentru Uruguay

Performanța Uruguayului și Șansele de Calificare

  Uruguay va avansa ca lider al grupei dacă evită înfrângerea în ultimul meci din grupă împotriva Statelor Unite, programat pentru luni. Chiar și în cazul unei înfrângeri, echipa lui Marcelo Bielsa are șanse mari de calificare datorită golaverajului superior. În schimb, Bolivia, care a pierdut ambele meciuri de până acum, are șanse extrem de reduse de a evita eliminarea în faza grupelor pentru a patra oară consecutiv, potrivit recentelor statistici fotbal de la Copa America.

  Într-o partidă în care Darwin Nunez a marcat al 13-lea său gol internațional, cel mai bun marcator al Uruguayului din toate timpurile, Luis Suarez, a fost introdus pe teren ca rezervă și a preluat imediat banderola de căpitan. Nunez ratase deja o ocazie importantă înainte ca Pellistri să deschidă scorul dintr-o fază bine lucrată. Golul dublării avantajului a venit după ce Nunez a finalizat instinctiv peste umărul drept al portarului Vizcarra, în colțul scurt al porții boliviene.

Copa America: Uruguay Zdrobește Bolivia și Se Apropie de Sferturile de Finală
Nunez a înscris al 13-lea său gol la națională

Perspectivele Uruguayului

  Uruguay a redus ritmul la începutul reprizei secunde, spre nemulțumirea antrenorului Bielsa, dar aceasta s-a dovedit a fi liniștea dinaintea furtunii. Maximiliano Araujo a înscris al treilea gol după o pasă printre a lui Nicolas de la Cruz, iar în ultimele minute, Uruguayul a mai înscris de două ori prin Valverde și Betancur, pentru a încheia o seară de coșmar pentru Bolivia.

  Bolivia se confruntă acum cu o eliminare aproape sigură din turneu, având nevoie de o minune pentru a avansa mai departe. În schimb, Uruguay pare pregătit să continue lupta pentru trofeul Copa America, având un parcurs excelent până în acest moment.

Copa America: Uruguay Zdrobește Bolivia și Se Apropie de Sferturile de Finală
Valverde a înscris și el un gol pentru Uruguay
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri