Type to search

Stiri Diverse

Copa America: Ecuador și Venezuela se Califică în Sferturile de Finală, Mexic Pleacă Acasă

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Ecuador Avansează după un Egal Tactic împotriva Mexicului

  Ecuador și-a asigurat un loc în sferturile de finală la Copa America după un egal 0-0 cu naționala Mexicului, echipă care a fost eliminată din turneu, terminând pe locul trei în Grupa B.

  Ecuador va înfrunta campioana en-titre, Argentina, în sferturi, în timp ce Venezuela, câștigătoarea grupei, va juca împotriva Canadei în două meciuri cruciale, ale căror ponturi Copa America vor fi vizibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri. Ecuador și Mexic au terminat la egalitate de puncte, dar Ecuador s-a calificat datorită unui golaveraj superior.

  Antrenorul Ecuadorului, Felix Sanchez, a subliniat importanța autocriticii și a îmbunătățirii continue, subliniind tânărul lot al echipei. De cealaltă parte, Jaime Lozano, antrenorul Mexicului, se confruntă cu critici intense după ce echipa sa a marcat un singur gol în trei meciuri de grupă și a suferit înfrângeri recente împotriva Statelor Unite și Uruguayului. 

  În ciuda atacurilor intense, Mexicul nu a reușit să înregistreze un șut pe poartă în prima repriză, iar ocaziile create după pauză au fost anulate de apărarea robustă a Ecuadorului și intervențiile decisive ale portarului Alexander Dominguez. 

Copa America: Ecuador și Venezuela se Califică în Sferturile de Finală, Mexic Pleacă Acasă
Bello a deschis scorul pentru Venezuela în meciul cu Jamaica

Venezuela Învinge Jamaica și Își Asigură Primul Loc în Grupă

  Venezuela a dominat Jamaica și a câștigat cu 3-0 în Texas, asigurându-și primul loc în Grupa B și un sfert de finală împotriva Canadei. Golurile marcate de Eduard Bello și Salomon Rondon la începutul reprizei secunde, urmate de o reușită târzie a lui Eric Ramirez, au consfințit victoria pentru echipa venezueleană.

  Venezuela avea deja asigurat un loc în sferturi după victoriile împotriva Ecuadorului și Mexicului și avea nevoie doar de un punct împotriva Jamaicăi, deja eliminată, pentru a evita Argentina în runda următoare.

  În meciul împotriva Jamaicăi, Bello a deschis scorul cu o lovitură de cap puternică în minutul 49, iar Rondon a dublat avantajul șapte minute mai târziu, marcând al 43-lea său gol internațional, consolidându-și statutul de cel mai bun marcator al Venezuelei.

  Ramirez a adăugat al treilea gol pe contraatac în minutul 85, după o pasă bine temporizată de la Kervin Andrade. Jamaica a avut o singură ocazie semnificativă în minutul 21, când lovitura cu capul a lui Renaldo Cephas a trecut peste poartă.

  Confirmând recentele predicții fotbal de la Copa America, Venezuela își continuă drumul în turneu, în timp ce Ecuador, grație golaverajului superior, avansează și ea în sferturi, stabilind un duel interesant cu Argentina.

Copa America: Ecuador și Venezuela se Califică în Sferturile de Finală, Mexic Pleacă Acasă
Eric Ramirez a stabilit scorul final, Venezuela - Jamaica 3-0
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri