Type to search

Stiri Diverse

Confruntare Totală Pentru Un Loc în Sferturile Copa Del Rey: Girona vs. Rayo Vallecano

Avatar of Xpert Bet
Share

Girona, În Căutarea Performanței în Copa del Rey

  Girona se confruntă cu o presiune crescută după o remiză dezamăgitoare 0-0 cu Almeria în La Liga. Cu atacuri palide și un singur șut pe poarta adversarilor aflați pe ultimul loc în clasament, echipa lui Michel a dezamăgit.

  Meciul cu Rayo Vallecano în Copa Del Rey devine o oportunitate crucială pentru a evita o posibilă regresie în campionat și a redirecționa atenția jucătorilor către competiția strânsă din fruntea clasamentului La Liga, ale cărei ponturi pariuri fac elaborate de experți fac deliciul fanilor pariurilor sportive.

  Girona se confruntă cu absențe notabile, cum ar fi Aleix Garcia, suspendat după eliminarea din meciul cu Almeria. Accidentările îi afectează și pe David Lopez, Joel Roca Casals, Ricard Artero, Toni Villa și Eric Garcia. Cu astfel de absențe, Michel va apela, probabil, la Stuani, Tysgankov și Savio în atac.

Confruntare Totală Pentru Un Loc în Sferturile Copa Del Rey: Girona vs. Rayo Vallecano
Michel

Rayo Vallecano: Ambiții și Stabilitate

  Sub comanda lui Francisco Javier Rodriguez Vilchez, Rayo Vallecano a reușit să își mențină stabilă poziția în La Liga și a obținut o impresionantă victorie cu 2-0 împotriva lui Getafe în prima etapă a anului. Oaspeții ocupă locul 11 și își doresc să scrie istorie în Copa Del Rey, având în vedere că au pierdut deja în fața lui Girona, 1-2 în noiembrie. Francisco are însă conștiința provocării înaintea jucătorilor, iar istoria clubului depinde de parcursul lor în această competiție.

  Rayo Vallecano nu va conta pe Pathe Ciss și Bebe, plecați la echipele lor naționale, iar Trejo este probabil să lipsească din cauza unei accidentări musculare. Meciul se anunță a fi o luptă intensă pentru un loc în sferturile Copa Del Rey, iar rezultatul va avea un impact semnificativ asupra parcursului ambelor echipe în competițiile viitoare.

Confruntare Totală Pentru Un Loc în Sferturile Copa Del Rey: Girona vs. Rayo Vallecano
Francisco

Formații probabile

  Girona:

Carlos; Martinez, Juanpe, Blind, Gutierrez; Martin, Solis; Tsygankov, Portu, Savio; Stuani

  Rayo Vallecano:

Cardenas; Ratiu, Mumin, Pascual, Espino; De Frutos, Lopez, Mendez, Chavarria; Nteka, De Tomas

Taguri

Lasa un comentariu