Type to search

Stiri Liga Portugal

Confruntare Incendiară pentru Puncte Ptețioase în Liga Portugal: Rio Ave vs Braga

Avatar of Xpert Bet
Share

Braga, cu Gândul la O Nouă Victorie

  Într-unul dintre cele mai așteptate meciuri ale rundei a 25-a din Liga Portugal, Rio Ave și Braga se pregătesc să se dueleze pe terenul de fotbal al Estadio dos Arcos. Echipele ocupă poziții opuse în clasament, cu Braga situată în partea de sus, având 49 de puncte din 24 de meciuri, în timp ce Rio Ave se luptă în zona de jos, cu 23 de puncte, așa cum arată ultimele statistici fotbal din Portugalia.

  Sub comanda lui Artur Jorge, Braga se află într-o formă excelentă, câștigând ultimele patru meciuri consecutive, inclusiv o victorie recentă cu 3-0 împotriva lui Estrela într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri sportive. Această serie de victorii a readus speranțele echipei pentru un loc în Liga Campionilor, cu doar cinci puncte sub locul secund și cu șanse reale de a urca în clasament.

Confruntare Incendiară pentru Puncte Ptețioase în Liga Portugal: Rio Ave vs Braga
Artur Jorge

Rio Ave, în Luptă pentru Supraviețuire

  Pe de altă parte, Rio Ave traversează o perioadă dificilă, neizbutind să câștige în ultimele trei meciuri și acumulând doar două puncte din ultimele nouă disponibile. Cu un loc de retrogradare amenințător, echipa trebuie să-și recâștige forma cât mai curând posibil pentru a evita o coborâre nefericită în liga inferioară. În meciul din tur, Braga a câștigat pe propriul teren cu 2-1.

  Rio Ave se poate baza însă pe susținerea puternică a suporterilor săi, mai ales acasă, unde sunt invincibili în ultimele șapte meciuri din campionat. În ciuda acestor dificultăți, echipa va încerca să se ridice la înălțimea așteptărilor și să obțină un rezultat pozitiv împotriva unei echipe puternice precum Braga, conform unora dintre recentele pronosticuri fotbal din Liga Portugal.

  În ceea ce privește componența echipei Rio Ave, managerul Luis Freire va fi lipsit de serviciile lui Andre Perreira și Renato Pantalon, dar se așteaptă ca ultimul să fie disponibil după suspendarea primită în meciul anterior. Pe de altă parte, Braga va încerca să facă față absenței lui Adrian Marin și a lui Ricardo Horta, care este îndoielnic pentru meciul de sâmbătă. Cu toate acestea, echipa are jucători precum Bruma și Abel Ruiz, care au contribuit semnificativ la forma bună a echipei și sunt gata să ofere o prestație de înaltă clasă în acest meci crucial.

Confruntare Incendiară pentru Puncte Ptețioase în Liga Portugal: Rio Ave vs Braga
Luis Freire

Formații probabile

  Rio Ave:

Jhonatan; Sa, Santos, Nobrega; Costinha, Oudrhiri, Silva, Vrousai; Ronaldo, Aziz, Embalo

  Braga:

Lima; Mendes, Saatci, Oliveira, Borja; Moutinho, Carvalho, Fernandes; Banza, Bruma, Ruiz

Taguri

Lasa un comentariu