Type to search

Stiri La Liga

Confruntare Explozivă pe Estadio El Sadar din Pamplona: Osasuna vs. Deportivo Alaves în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share

Osasuna: În Căutarea Formei Ideale

  Echipa gazdă, Osasuna, încearcă să continue seria lor impresionantă de rezultate bune în fața propriilor fani. Deși au avut un sezon mai puțin impresionant decât cel precedent, cu o serie recentă de rezultate pozitive, gazdele sunt hotărâte să își îmbunătățească poziția în clasament, conform ultimelor predicții fotbal din La Liga.

  Cu absențe notabile din echipă, strategia managerului Jagoba Arrasate trebuie să fie inteligentă pentru a obține punctele în disputa cu Alaves. Cu jucători cheie cum ar fi Ante Budimir și Jesus Areso absenți din cauza accidentărilor, Osasuna trebuie să își găsească alternative pentru a menține presiunea în atac și soliditatea în defensivă.

Confruntare Explozivă pe Estadio El Sadar din Pamplona: Osasuna vs. Deportivo Alaves în La Liga
Jagoba Arrasate

Alaves: Luptă Pentru Ascensiune

  Potrivit recentelor statistici fotbal din La Liga, Deportivo Alaves vine pe El Sadar după o serie solidă de rezultate, fiind neînvinsă în ultimele trei meciuri din La Liga. Cu un avantaj confortabil față de zona de retrogradare, oaspeții sunt determinați să își consolideze poziția în clasament și să își continue forma bună. În meciul din tur, Osasuna a învins în deplasare Alaves cu 2-0.

  Cu câteva absențe importante din echipă, managerul Luis Garcia trebuie să găsească soluții pentru a obține puncte prețioase în acest meci, ale cărui ponturi Spania sunt dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri sportive. Cu jucători cheie precum Luis Rioja și Alex Sola indisponibili, Alaves trebuie să facă față presiunii ofensive a gazdelor și să profite de orice oportunitate de a marca goluri.

Confruntare Explozivă pe Estadio El Sadar din Pamplona: Osasuna vs. Deportivo Alaves în La Liga
Luis Garcia

Formații probabile

  Osasuna:

Herrera; U Garcia, Catena, D Garcia; Arguibide, Oroz, Moncayola, M Gomez, Mojica; Ruben Garcia, Raul Garcia

  Alaves:

Sivera; Tenaglia, Abqar, Marin, J Lopez; Blanco, Guevara; Vicente, Guridi, K Garcia; Omorodion

Taguri

Lasa un comentariu