Type to search

Stiri Diverse

Confruntare Epică în Premiership: Celtic vs. Rangers în Derby-ul Old Firm

Avatar of Xpert Bet
Share

Dominația lui Celtic și Visul la Titlu

  Celtic se pregătește să întâlnească Rangers într-un derby Old Firm decisiv pentru titlul Scottish Premiership. Cu o serie de victorii în ultimele jocuri și jucători în mare formă, Celtic se află într-o poziție favorabilă pentru a obține al treilea titlu consecutiv, conform ultimelor predicții fotbal din Scoția.

  Celtic domină liga și își consolidează echipa pentru viitor, iar victoria împotriva lui Rangers ar fi un pas crucial spre îndeplinirea obiectivului său. Cu un record impresionant pe teren propriu și o serie de jucători în mare formă, jucătorii conduți de Brendan Rodgers sunt pregătiți pentru o luptă aprigă împotriva eternilor săi rivali.

Confruntare Epică în Premiership: Celtic vs. Rangers în Derby-ul Old Firm
Brendan Rodgers

Revenire pentru Rangers și Lupta pentru Titlu

  Rangers trebuie să recupereze puncte prețioase pentru a rămâne în cursa pentru titlu. Cu performanțe îmbunătățite în ultimele săptămâni, Rangers caută să oprească dominația lui Celtic și să rămână în lupta pentru trofeu câștigând acest meci ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive. În ultimul meci dintre cele două rivale, scorul a fost egal, 3-3.

  Rangers trebuie să facă însă față unor probleme de lot, precum absențele din linia de apărare și nevoia de a câștiga împotriva lui Celtic pe terenul său. Cu un meci crucial în față, echipa condusă de Philippe Clement trebuie să-și pună la lucru toate resursele disponibile pentru a obține un rezultat pozitiv.

Confruntare Epică în Premiership: Celtic vs. Rangers în Derby-ul Old Firm
Philippe Clement

Formații probabile

  Celtic:

Hart; Johnston, Carter-Vickers, Scales, Taylor; O’Riley, McGregor, Hatate; Maeda, Kuhn, Furuhashi

  Rangers:

Butland; Tavernier, Davies, Souttar, Barisic; Diomande, Lundstram, Sterling, Lawrence, Silva; Dessers

Taguri