Type to search

Stiri Premier League

Bătălie Intensă pentru Supraviețuire în Premier League: Nottingham Forest vs. Chelsea

Avatar of Xpert Bet
Share

Revitalizarea lui Hudson-Odoi și Lupta lui Nottingham Forest

  Nottingham Forest se află într-o poziție favorabilă după victoria împotriva lui Sheffield United, datorită revirimentului jucătorului Callum Hudson-Odoi. Pentru a-și asigura supraviețuirea în Premier League, echipa gazdă trebuie să obțină un rezultat bun împotriva lui Chelsea în acest meci ale cărui ponturi Anglia sunt publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Hudson-Odoi a fost protagonistul victoriei recente lui Forest împotriva lui Sheffield United, dar acum trebuie să se concentreze pe confruntarea cu Chelsea. Echipa condusă de Nuno Espirito Santo se află la doar trei puncte distanță de zona retrogradării, iar performanța sa ar putea fi decisivă în acest meci crucial, conform recentelor predicții fotbal din Premier League.

Bătălie Intensă pentru Supraviețuire în Premier League: Nottingham Forest vs. Chelsea
Nuno Espirito Santo

Provocarea pentru Chelsea și Așteptările Venite de pe Stamford Bridge

  Chelsea, deși puternică pe teren propriu, are dificultăți în deplasare și trebuie să-și recâștige forma pentru a evita surprize neplăcute pe City Ground. În meciul din tur, Nottingham Forest a produs o surpriză uriașă învingând Chelsea pe Stamford Bridge cu scorul de 1-0, infirmând majoritatea acelor pronosticuri fotbal oferite la momentul respectiv de casele de pariuri sportive.

  Cu o serie de absențe din cauza accidentărilor, antrenorul Mauricio Pochettino trebuie să-și pregătească echipa pentru un meci dificil împotriva unei echipe care luptă pentru supraviețuire. Chelsea speră să își mențină locul în primele șapte și să obțină un loc în competițiile europene, dar trebuie să treacă de un Nottingham Forest hotărât să-și asigure locul în Premier League.

Bătălie Intensă pentru Supraviețuire în Premier League: Nottingham Forest vs. Chelsea
Mauricio Pochettino

Formații probabile

  Nottingham Forest:

Sels; Montiel, Boly, Murillo, Aina; Yates, Danilo; Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi; Awoniyi

  Chelsea:

Petrovic; Gusto, Silva, Badiashile, Cucurella; Gallagher, Caicedo; Madueke, Palmer, Mudryk; Jackson

Taguri