Type to search

Stiri Liga Portugal

Confruntare Cheie pentru Obiective Diferite în Liga Portugal: FC Porto vs. Boavista

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

FC Porto: Luptă Intensă pentru Europa League

  FC Porto, ocupanta locului trei în Liga Portugal, primește Boavista pe Estadio do Dragao, echipă aflată pe locul 14, într-un meci crucial pentru ambele echipe în încercările lor de a obține un loc în fotbalul european și, respectiv supraviețuirea în prima ligă.

  Pentru FC Porto, un loc trei în clasament ar fi cel mai slab rezultat din 2015-2016, iar pentru Boavista, o înfrângere ar putea permite lui Portimonense, echipă amenințată cu retrogradarea, să se apropie la egalitate de puncte cu Boavista, pregătind terenul pentru un ultim meci tensionat, ale cărui ponturi fotbal vor fi dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  FC Porto, sub conducerea managerului Sergio Conceicao, vine după o serie de cinci meciuri fără înfrângere în toate competițiile, dar forma lor din Liga Portugal este destul de modestă. Cu toate acestea, Conceicao are șansa de a adăuga un alt trofeu palmaresului său impresionant când echipa sa se va confrunta cu Sporting Lisbon în finala Cupei Portugaliei pe 26 mai.

Confruntare Cheie pentru Obiective Diferite în Liga Portugal: FC Porto vs. Boavista
Sergio Conceicao

Boavista: Luptă pentru Supraviețuire

  Boavista, deși se află pe locul 14, este la doar trei puncte distanță față de locul de baraj pentru retrogradare. Cu numai două meciuri rămase, o înfrângere împotriva lui Porto ar putea fi devastatoare pentru supraviețuirea lor în prima ligă. Sub conducerea noului manager Jorge Simao, Boavista speră să obțină cel puțin un punct în fața unui adversar dificil. În tur, Boavista și FC Porto au remizat, 1-1.

  Jucătorii Boavistei trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor și să lupte pentru fiecare punct pentru a evita retrogradarea. Absența unor jucători cheie precum Morales Pires și Robert Bozenik îi face misiunea dificilă, dar Boavista va încerca să-și păstreze locul în prima ligă, confirmând recentele predicții fotbal din Liga Portugal.

Confruntare Cheie pentru Obiective Diferite în Liga Portugal: FC Porto vs. Boavista
Jorge Simao

Formații probabile

  FC Porto:

Trubin; Morato, A Silva, Otamendi, Aursnes; Luis, Mario; Di Maria, Kokcu, R Silva; Cabral

  Boavista:

Costa; Fernandes, Ze Pedro, Pepe, Wendell; Gonzalez, Varela; Conceicao, Pepe, Galeno; Evanilson

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri