Type to search

Stiri Ligue 1

Bătălia pentru Europa: Rennes vs. Lens – Luptă Decisivă pentru Locurile Europene din Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share

Rennes, în Căutarea Menținerii Speranțelor Europene

  După o victorie crucială împotriva lui Metz, Rennes se întoarce pe Roazhon Park pentru a-și menține șansele de a prinde un loc european în ultimele două etape ale Ligue 1. Această întâlnire este crucială pentru ambițiile lor europene, iar o victorie împotriva unei echipe ca Lens ar putea fi exact impulsul de care au nevoie pentru a rămâne în cursa pentru un loc european.

  Cu un atac condus de Kalimuendo și Gouiri, Rennes speră să-și continue forma solidă și să-și consolideze poziția în partea superioară a clasamentului. În ciuda unui sezon fluctuant, echipa condusă de Julien Stephan este hotărâtă să-și arate adevăratul potențial în ultimele meciuri, ale căror ponturi Franța sunt vizibile online prin vunăvoința celor mai tari experți ponturi pariuri.  

Bătălia pentru Europa: Rennes vs. Lens – Luptă Decisivă pentru Locurile Europene din Ligue 1
Julien Stephan

Lens Dorește Consolidarea Poziției în Clasament

  Lens, aflată pe locul șase în prezent, caută să se desprindă de Rennes și să-și consolideze locul în topul șase din clasamentul Ligue 1. Cu două etape rămase, oaspeții vor să își întărească poziția europeană cu o victorie împotriva gazdelor. În tur, Lens și Rennes au remizat, 1-1.

  Ei sunt determinați să-și continue forma bună și să-și atingă obiectivele europene în ciuda presiunii și a competiției puternice din partea altor echipe. Cu jucători precum Wahi și Sotoca, echipa condusă de Franck Haise vine la meci hotărâtă să obțină cele trei puncte și să-și consolideze locul în topul clasamentului, confirmând recentele predicții fotbal din Ligue 1.

Bătălia pentru Europa: Rennes vs. Lens – Luptă Decisivă pentru Locurile Europene din Ligue 1
Franck Haise

Formații probabile

  Rennes:

Mandanda; Seidu, Wooh, Theate, Truffert; Bourigeaud, Doue, Matusiwa, Terrier; Kalimuendo, Gouiri

  Lens:

Samba; Haidara, Gradit, Medina; Frankowski, Mendy, Costa, Machado; Sotoca, Wahi, Fulgini

Taguri