Type to search

Stiri Tenis

Collins Domină Circuitul WTA Înainte de Retragere: Al Doilea Titlu Consecutiv la Charleston Open

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Danielle Collins: Dublu Triumf în Statele Unite

  Danielle Collins, jucătoarea americană de 30 de ani, continuă să impresioneze pe circuitul de tenis în ciuda anunțului său recent despre retragerea din acest sport. La Charleston Open, un turneu important desfășurat în Carolina de Sud, Collins și-a adjudecat al doilea titlu consecutiv, consolidându-și reputația ca jucătoare de excepție.

  În finala jucată împotriva rusoaicei Daria Kasatkina, Collins a demonstrat din nou forța și determinarea care au făcut-o cunoscută în lumea tenisului. Cu un scor categoric de 6-2 6-1 pe terenul de zgură, Collins a dominat partida, arătând că este într-o formă excelentă înainte de retragere, așa cum anticipau ultimele pronosticuri tenis dinaintea finalei ale cărei ponturi tenis au fost disponibile pe site-urile administrate de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  După ce a câștigat Miami Open pe teren rapid, Collins a dovedit că poate excela și pe suprafața de zgură, obținând astfel cea de-a 13-a victorie consecutivă în circuitul WTA. Acest succes îi aduce nu doar satisfacție personală, ci și o ascensiune spectaculoasă în clasamentul mondial. De la poziția 71 în clasament, Collins este proiectată să intre în top 15 în următoarea săptămână, demonstrând că la această oră este una dintre cele mai puternice și constante prezențe din lumea tenisului feminin.

Performanța Remarcabilă a lui Camila Osorio la Copa Colsanitas

  În altă parte a lumii, favorita locală columbiană Camila Osorio a reușit o performanță impresionantă, învingând-o pe principala favorită, Maria Bouzkova din Cehia, cu 6-3, 7-6 (5), în fața unui public înflăcărat, pentru a-și adjudeca al doilea titlu la Bogota și a confirma recentele predicții tenis de la Copa Colsanitas.

  Osorio, care câștigase primul său titlu WTA Tour la Bogota în 2021, a fost cap de serie numărul șase, fiind clasată pe locul 85 în lume și nu câștigase două meciuri consecutive în acest sezon. Colombianca a pierdut doar un set pe parcursul turneului, încheind seria de 14 victorii consecutive a campioanei en-titre, Tatjana Maria, în sferturi.

  Osorio a reușit să capitalizeze 50% din oportunitățile de break, comparativ cu 33,3% pentru Bouzkova, și a avut un avantaj de 26-16 la lovituri câștigătoare.

Collins Domină Circuitul WTA Înainte de Retragere: Al Doilea Titlu Consecutiv la Charleston Open
Camila Osorio
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri