Type to search

Stiri Premier League

Chris Wood Reușește un Hat-Trick în Victoria lui Forest la Newcastle

Avatar of Xpert Bet
Share

Revenire Impresionantă a lui Nottingham Forest

  Nottingham Forest a reușit o victorie impresionantă cu 3-1 împotriva lui Newcastle United, datorită unei prestații excepționale a atacantului Chris Wood. Cu acest triumf, Forest, sub conducerea noului antrenor, Nuno Espirito Santo, și-a consolidat poziția în clasament, urcând pe locul 16 cu 17 puncte.

  Desfășurat pe St James’ Park, meciula fost unul intens, cu Newcastle deschizând scorul în minutul 23 printr-un penalty transformat de Alexander Isak. Forest a replicat însă prin Wood, care a egalat scorul înainte de pauză, profitând de o pasă primită de la Anthony Elanga.

  Partida a continuat să fie echilibrată, cu Forest creând mai multe oportunități prin Morgan Gibbs-White și Elanga. Newcastle a avut și ea momente de posesie, dar atacul lor a părut lipsit de coeziune, cu excepția lui Isak, care a fost mereu o amenințare în apropierea careului advers.

Chris Wood Reușește un Hat-Trick în Victoria lui Forest la Newcastle
Isak a înscris golul gazdelor

Chris Wood, Eroul Meciului cu Fosta sa Echipă

  Chris Wood și-a demonstrat valoarea cu un efort solo impresionant în minutul 53, ducând scorul la 2-1 pentru Forest. El și-a arătat clasa cu o finalizare precisă, săltând mingea peste portarul Martin Dubravka. Finalul meciului a fost dominat de oaspeți, cu Wood completându-și hat-trick-ul în minutul 60. Atacantul neozeelandez a făcut față cu brio contraatacului și a plasat mingea cu calm în poartă, sigilând astfel victoria echipei sale. 

  Wood, care și-a păstrat bucuria golurilor moderată, nu a putut ascunde bucuria la fluierul final, când a primit aplauzele fanilor lui Forest. „Este frumos să revin la Newcastle, mi-am petrecut un timp minunat aici. Avem nevoie de trei puncte și a fost fantastic pentru echipă să le obțină,” a declarat el pentru BBC.

  Această victorie reprezintă un moment crucial pentru Nottingham Forest, indicând un potențial de revenire în lupta pentru menținerea în Premier League. Performanța lui Wood împotriva fostei sale echipe demonstrează nu doar calitatea sa ca atacant, dar și contribuția vitală pe care o poate aduce echipei în lupta pentru supraviețuire.

  Newcastle, pe de altă parte, se confruntă cu o serie de întrebări după acest eșec pe teren propriu, fiind a patra lor înfrângere din ultimele cinci meciuri disputate  în Premiere League.

Chris Wood Reușește un Hat-Trick în Victoria lui Forest la Newcastle
Wood și-a învins fosta echipă, Newcastle
Taguri

Lasa un comentariu