Type to search

Stiri Champions League

Champions League: Bayern München Zdrobește Lazio cu 3-0 și Visează Din Nou la Trofeu!

Avatar of Xpert Bet
Share

Kane, Eroul Bavarezilor cu o Dublă Fantastică

  Marți seară, Bayern München a obținut o victorie categorică cu 3-0 împotriva echipei Lazio, asigurându-și calificarea în sferturile Champions League. Atacantul englez Harry Kane a fost protagonistul meciului, reușind o dublă spectaculoasă, conform recentelor pronosticuri fotbal din competiție.

  Kane a deschis scorul în minutul 38, anulând avantajul de 1-0 obținut de Lazio în meciul tur. El a marcat din nou în minutul 66, profitând de o respingere a portarului la un șut al lui Leroy Sane. Bayern a dominat meciul de la un capăt la altul, având numeroase ocazii de a marca. Lazio a cedat presiunii în a doua repriză, neavând nicio șansă reală de a reveni într-un meci ale cărui ponturi Champions League au fost dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Victoria de pe Allianz Arena a relansat speranțele la trofeu pentru fanii lui Bayern, care trecuse printr-o perioadă modestă în ultimele săptămâni. Bayern a demonstrat că este o echipă de temut în Champions League și va fi un adversar dificil pentru oricare altă echipă din competiție.

Champions League: Bayern München Zdrobește Lazio cu 3-0 și Visează Din Nou la Trofeu!
Harry Kane și Thomas Müller

Lazio, Eliminată din Champions League după O Primă Repriză Echilibrată

  Echipa italiană a fost pusă pe defensivă încă de la început, dar nu a reușit să oprească asaltul lui Bayern. Ciro Immobile și colegii săi au încercat să lovească pe contraatac, dar defensiva germană a rămas solidă. Șansa cea mai bună a lui Lazio a venit dintr-o lovitură de cap a lui Immobile, care a trecut la o palmă distanță de poartă înainte ca Harry Kane să înscrie primul gol în faza eliminatorie a competiției în ultimii cinci ani.

  Thomas Müller a marcat al doilea gol al lui Bayern în prelungirile primei reprize. Bayern a avut 22 de șuturi la poartă, în timp ce Lazio a avut doar 4. Potrivit ultimelor statistici fotbal din cupele europene, Kane a acumulat 27 de goluri în Champions League, depășindu-l pe Wayne Rooney ca fiind cel mai bun marcator englez din competiție.

  În concluzie, Harry Kane a fost eroul serii, iar Bayern München continuă să viseze la triumful suprem în Liga Campionilor. Fanii sunt în extaz, iar întrebarea este: vor putea să își mențină forma și să cucerească trofeul? Rămâne de văzut!

Taguri

Lasa un comentariu