Type to search

Stiri Diverse

Celta Triumfă în Stil Mare pe Mestalla și se Califică în Sferturile Copa del Rey

Avatar of Xpert Bet
Share

Magia lui Benitez pe Mestalla: Celta Cucerește Inimile Fanilor

  Celta Vigo și Valencia oferă un spectacol palpitant, contrastând cu meciul lor recent din La Liga, cu trei goluri marcate doar în prima repriză. Mestalla devine un carusel emoțional, iar decibelii uralelor suporterilor oscilează în ritmul jocului.

  În primele 18 minute, Celta surprinde cu două goluri, prin Luca de la Torre și un penalty transformat de Anastasios Douvikas. Înlocuirile planificate de Benitez se dovedesc a fi cheia succesului, iar echipa galiciană câștigă încrederea și sprijinul fanilor echipei gazdă.

  Rafa Benitez gestionează cu măiestrie înlocuirile în echipă, iar decizia sa se materializează într-un avantaj rapid de 2-0. Cu doar câțiva jucători considerați titulari în La Liga, cum ar fi De la Torre, Beltran și Starfelt, Celta își adjudecă victoria în fața gazdelor, potrivit unora dintre câștigătoarele ponturi fotbal dezvăluite de experții pariurilor sportive.

Celta Triumfă în Stil Mare pe Mestalla și se Califică în Sferturile Copa del Rey
Douvikas a înscris două goluri

Valencia se Agață de VAR: Penaltiul care Redeschide Speranțe

  După startul cald și promițător al Valenciei, Celta își menține avantajul, demonstrând soliditate și control asupra jocului. Benitez confirmă încă o dată abilitățile sale tactice și câștigă sprijinul fanilor, consolidându-și reputația în Spania.

  Cu un deficit de 0-2, Valencia găsește scăparea în VAR, beneficiind de un penalti acordat pentru hențul lui Dominguez. Pepelu transformă lovitura de pedeapsă, readucând echilibrul și speranța în revenire, cu încă 60 de minute de joc în față.

  Cu Mestalla pregătită pentru asaltul final, Douvikas marchează cu un șut superb și închide meciul în favoarea oaspeților. Echipa lui Benitez demonstrează organizare, siguranță și o înțelegere corectă a jocului, meritându-și cu prisosință locul în sferturile Cupei Regelui. 

Taguri

Lasa un comentariu