Type to search

Stiri Diverse

Bristol Rovers vs. Norwich City: Duel Reluat în Cupa FA pentru Un Loc la Liverpool

Avatar of Xpert Bet
Share

Bristol Rovers, În Căutarea Primei Victorii din An

  Bristol Rovers abordează reluarea Cupei FA după o serie de rezultate mai puțin favorabile în League One. Cu o remiză 1-1 împotriva lui Norwich, între două înfrângeri în campionat, echipa lui Matt Taylor caută să își refacă moralul și să avanseze în runda a patra a Cupei FA, sperând la o performanță similară cu cea din sezonul 2007-08, părere agreată de experții în ponturi pariuri sportive.

  Bristol Rovers se confruntă cu absențele lui James Wilson, Jordan Rossiter și Grant Ward, iar Norwich nu are la dispoziție pe James Connolly și se confruntă cu incertitudinea privind prezența lui Lewis Gordon. Cu echipa dorind stabilitate, antrenorul Taylor va alege cu grijă unsprezecele de start, pregătindu-se pentru o confruntare intensă și cu perspective de avans în FA Cup.

Bristol Rovers vs. Norwich City: Duel Reluat în Cupa FA pentru Un Loc la Liverpool
Matt Taylor

Norwich City, Determinată să Depășească Complexul Rejucărilor

  Norwich City, învingătoare în ultimul meci din campionat împotriva lui Hull City, revine în FA Cup pentru a-și câștiga un loc în runda următoare. Cu Jonathan Rowe și Christian Fassnacht în formă, „Canarii” speră să evite capcana rejucărilor, având în vedere că au fost eliminați în ultimele cinci reluări din Cupa FA.

  Bristol Rovers, sub comanda lui David Wagner, ar putea să nu facă modificări majore în primul lor unsprezece, în timp ce Norwich ar putea reveni cu o echipă similară celei din meciul anterioară cu Bristol Rovers. Cu George Long revenind la poartă pentru „Canari” și Chris Martin și Jevani Brown în atac pentru Rovers, ambele echipe caută formula optimă pentru a triumfa în această confruntare cu mize ridicate.

Bristol Rovers vs. Norwich City: Duel Reluat în Cupa FA pentru Un Loc la Liverpool
David Wagner

Formații probabile

  Bristol Rovers:

Cox; Grant, Connolly, Crama; Thomas, Evans, Finley, Vale; McCormick; Martin, Brown

  Norwich City:

Long; Fisher, Batth, Gibson, Giannoulis; Forshaw, Gibbs; Rowe, Barnes, Hernandez; Sargent

Taguri

Lasa un comentariu