Type to search

Stiri Premier League

Branthwaite Aduce Un Punct lui Everton cu un Gol Salvator Contra lui Tottenham

Avatar of Xpert Bet
Share

Richarlison strălucește, dar Branthwaite salvează Everton

  Richarlison, fostul favorit de pe Goodison Park, a fost protagonistul primei reprize, înscriind de două ori și oferind impresia că Tottenham va pleca cu toate cele trei puncte, așa cum prognozau acele pronosticuri fotbal dinaintea meciului.   

  Totuși, într-un moment de inspirație, tânărul Jarrad Branthwaite a devenit eroul neașteptat al lui Everton, marcând un gol crucial în minutul 94. Echipa a reușit să capitalizeze pe fazele fixe, iar Branthwaite a înscris cu capul, scoțând Everton din zona retrogradării și oferind o respirație ușurată fanilor.

Branthwaite Aduce Un Punct lui Everton cu un Gol Salvator Contra lui Tottenham
Richarlison a marcat două goluri

Jack Harrison Adaugă Dramatism cu un Gol Norocos

  Jack Harrison a adus doza necesară de dramatism în meci, egalând în mod neașteptat în prima repriză. O lovitură de colț bine executată a fost deviată de Dominic Calvert-Lewin, iar mingea a intrat în poartă grație unei intervenții norocoase a lui Harrison.

  Everton a demonstrat o persistență constantă și a reușit să-și păstreze speranța de a obține un rezultat pozitiv în fața unei echipe solide precum Tottenham, după un meci în care cele mai bune ponturi Premiere League au fost publicate online de experți în ponturi pariuri sportive.

Branthwaite Aduce Un Punct lui Everton cu un Gol Salvator Contra lui Tottenham
Harrison a egalat, 1-1

Tottenham Ratează Șansa de a Urca în Clasament

  Aflați pe locul patru în clasament, oaspeții au ratat o șansă importantă de a urca în ierarhie. Managerul Ange Postecoglou și-a exprimat dezamăgirea față de egalarea târzie și a remarcat că Tottenham ar fi trebuit să închidă meciul în repriza secundă.

  Echipa a fost pusă în dificultate de incursiunile periculoase ale lui Everton, iar absența unei înțelegeri clare cu arbitrajul și VAR-ul a stârnit nemulțumire în tabăra lui Tottenham. Suporterii lui Everton au protestat împotriva Premier League, arătându-și nemulțumirea prin pancarte cu mesajul „Nu știți ce faceți”.

  Această reacție vine în contextul unor probleme juridice, cu clubul penalizat cu 10 puncte pentru presupuse încălcări ale regulilor financiare. Decizia controversată este așteptată în februarie, adăugând un element de incertitudine la situația echipei și intensificând tensiunea în rândul fanilor. 

Taguri

Lasa un comentariu