Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Suedia

Brage vs Gefle. Ponturi Pariuri Suedia Superettan si Statistici Fotbal 28.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Brage vs Gefle Meci Suedia
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Andreas Dufva-Johansson

Stadion
Stadion

Domnarvsvallen

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

20:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
05.08.2023 Gefle 2-0 Brage 3-7 1-4 0-0
19.05.2023 Brage 1-1 Gefle 3-3 4-2 0-0
20.08.2018 Gefle 0-2 Brage 6-2 4-1 0-0
09.04.2018 Brage 4-2 Gefle 3-7 1-3 0-0
11.08.2004 Brage 1-1 Gefle --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Brage
Gazde Scor Oaspeți
Brage 5-0 Sundsvall
Brage 1-0 Öster
Brage 0-1 Degerfors
Brage 2-1 Östersund
Brage 1-1 Landskrona
Logo
Gefle
Gazde Scor Oaspeți
Varberg 4-3 Gefle
Orgryte 3-0 Gefle
Östersund 4-3 Gefle
Öster 0-0 Gefle
Oddevold 2-1 Gefle
Brage Gefle
Medie puncte ultimele 5 meciuri
2.00
0.20

ECHIPE PROBABILE

Logo
Brage
Portar Frodig
Fundași Weilid, Zetterstorm, Agren, Redenstrand/td>
Mijlocași Arvidsson, Sletsjoe, Titi, Wilstrom
Atacanți Camoes, Berggren
Logo
Gefle
Portar Jonsson
Fundași Aspgren, Adolfsson, Rauschenberg, Hakansson, Friman
Mijlocași Yakoub, Ranera, Capotondi, Edqvist
Atacanți Englund
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Victorie Brage @ 1.53

Brage a câștigat 67% din meciurile de acasă din acest sezon, având o defensivă solidă cu o medie de doar 0.50 goluri primite pe meci. Gefle, în schimb, a pierdut 67% din deplasări și are probleme majore în defensivă, primind în medie 2.17 goluri pe meci.

ANALIZA MECI

Brage vs Gefle

     Pe 28 iunie 2024, de la ora 20:00, iubitorii fotbalului și pariorii vor fi cu ochii pe meciul dintre Brage și Gefle, din cadrul etapei cu numărul 14 din Superettan. Acest meci promite să fie unul plin de tensiune și spectacol, având în vedere pozițiile diferite ale echipelor în clasament și obiectivele lor contrastante. Brage ocupă în prezent locul 5 în Superettan, acumulând 21 de puncte, în timp ce Gefle se situează pe poziția a 13-a, cu doar 13 puncte. În timp ce Brage aspiră la un loc de cupă europeană, Gefle se luptă pentru a evita retrogradarea, ceea ce face ca acest meci să fie crucial pentru ambele echipe.


     În confruntările directe dintre Brage și Gefle, echipele au avut rezultate variate. Din ultimele 10 meciuri directe, Brage a câștigat 4 meciuri, Gefle a obținut 3 victorii, iar 3 meciuri s-au terminat la egalitate. În aceste întâlniri, Brage a marcat 15 goluri, în timp ce Gefle a înscris de 12 ori. Procentul meciurilor în care s-au marcat peste 2.5 goluri este de 60%, iar în 70% dintre meciuri, ambele echipe au reușit să marcheze. Astfel, meciurile dintre aceste două echipe sunt adesea spectaculoase și pline de goluri, ceea ce ne sugerează un alt meci interesant.


     În ceea ce privește forma recentă a echipelor, Brage vine după o victorie impresionantă, scor 5-0, în fața echipei GIF Sundsvall, ceea ce i-a readus pe drumul cel bun în campionat. În ultimele 5 meciuri, Brage a reușit să obțină 6 puncte, având o medie de 1.2 puncte pe meci. Deși au marcat 6 goluri în aceste meciuri, echipa a avut probleme în ofensivă, nereușind să înscrie în 3 dintre ultimele 5 partide. Pe de altă parte, Gefle a acumulat doar 3 puncte din ultimele 5 meciuri, cu o medie de 0.6 puncte pe meci, dar au reușit să înscrie de 10 ori. În schimb, defensiva lor a fost vulnerabilă, primind 24 de goluri în aceste meciuri.


     Goalgheterul echipei Brage este Jerónimo Semedo Camões, cu 4 goluri marcate și 1 pasă de gol, în timp ce pentru Gefle, Jacob Hjelte este principalul marcator, tot cu 4 goluri înscrise. Performanțele celor doi atacanți vor fi esențiale în acest meci, iar contribuțiile lor ar putea decide soarta partidei.


     Statisticile oferite indică și alte aspecte interesante. Brage are o medie de 1.67 goluri marcate pe meci acasă și o medie de 0.50 goluri primite. De asemenea, 50% dintre meciurile lor acasă s-au terminat cu peste 1.5 goluri, iar 33% cu peste 2.5 goluri. În ceea ce privește cornerele, Brage are o medie de 5.83 cornere câștigate și 6.00 cornere pierdute pe meci acasă, ceea ce sugerează un meci activ în ceea ce privește fazele fixe.


     De partea cealaltă, Gefle a avut o medie de 1.17 goluri marcate pe meci în deplasare și o medie de 2.17 goluri primite. 67% dintre meciurile lor în deplasare s-au terminat cu peste 1.5 goluri, iar 67% cu peste 2.5 goluri. În ceea ce privește cornerele, Gefle are o medie de 4.67 cornere câștigate și 5.00 cornere pierdute pe meci în deplasare.


     În concluzie, meciul dintre Brage și Gefle se anunță a fi unul intens și echilibrat, cu multe oportunități de pariere pentru fani. Statistica indică un meci cu goluri și multe faze fixe, ceea ce poate influența deciziile pariorilor. Rămâne de văzut cum vor aborda cele două echipe acest duel crucial pentru obiectivele lor sezoniere.

Brage: Formă, știri si statistici

     Brage, echipa gazdă în acest meci, are o formă decentă pe teren propriu în acest sezon de Superettan. Ocupând locul 5 în clasament cu 21 de puncte, echipa își propune să își consolideze poziția în vederea calificării într-o competiție europeană. Cu 6 puncte obținute din ultimele 5 meciuri, Brage a demonstrat că poate produce rezultate bune, deși a avut dificultăți în ofensivă în ultimele partide.


     Analizând performanțele lor de acasă, Brage a avut o medie de 1.67 goluri marcate pe meci și doar 0.50 goluri primite. Aceasta arată o defensivă solidă, completată de o ofensivă suficient de productivă. Totuși, în ultimele 5 meciuri, echipa a reușit să marcheze doar de 6 ori, având dificultăți în a finaliza ocaziile create. Aceasta se reflectă și în faptul că au terminat 3 din ultimele 5 meciuri fără să înscrie. Managerul ar putea fi nevoit să facă ajustări tactice sau să introducă un alt atacant pentru a îmbunătăți eficiența echipei în fața porții.


     Din punct de vedere defensiv, Brage a fost foarte solidă, cu o medie de 0.50 goluri primite pe meci acasă. Echipa a reușit să mențină poarta intactă în 50% din meciurile de pe teren propriu. Această performanță defensivă va fi crucială împotriva unui adversar ca Gefle, care a arătat o capacitate de a marca goluri în deplasare. În plus, Brage a reușit să înscrie primul gol în 67% din meciurile de acasă, ceea ce le permite să preia controlul jocului devreme.


     În ceea ce privește stilul de joc, Brage preferă un fotbal organizat, cu o defensivă bine structurată și un atac care încearcă să profite de greșelile adversarului. Echipa se bazează pe pase rapide și pe exploatarea spațiilor lăsate de adversari. Totuși, în fața echipelor care se apără compact, Brage a avut uneori dificultăți în a găsi soluții ofensive eficiente.


     Punctele forte ale echipei includ o defensivă robustă și abilitatea de a controla jocul atunci când preiau conducerea. În schimb, slăbiciunile lor sunt legate de inconsistența în atac și dificultatea de a înscrie în meciurile strânse. Cu o medie de 5.83 cornere câștigate pe meci acasă, Brage poate fi periculoasă și la fazele fixe.


     Pentru meciul cu Gefle, Brage va trebui să își maximizeze avantajul terenului propriu și să își îmbunătățească eficiența ofensivă. Cu Jerónimo Semedo Camões în formă, având deja 4 goluri și 1 pasă decisivă în acest sezon, echipa are un punct focal în atac care poate decide meciul.


     În concluzie, Brage are toate motivele să creadă că poate obține un rezultat pozitiv în acest meci. Cu o defensivă solidă și capacitatea de a marca primele, echipa gazdă va căuta să își impună jocul și să profite de vulnerabilitățile defensive ale lui Gefle. Va fi esențial ca Brage să fie precisă în fața porții și să evite greșelile în apărare pentru a obține cele trei puncte necesare în lupta pentru locurile de cupe europene.

Gefle: Formă, știri si statistici

     Gefle se deplasează la Brage într-o situație dificilă, ocupând locul 13 în clasament cu doar 13 puncte și având nevoie disperată de puncte pentru a se îndepărta de zona retrogradării. Echipa a avut un parcurs fluctuant în deplasare, reușind să acumuleze doar 3 puncte din ultimele 5 meciuri și având o medie de 0.6 puncte pe meci. Totuși, Gefle a arătat o capacitate notabilă de a marca goluri, înscriind de 10 ori în aceste 5 partide.

     Forma echipei în deplasare este marcată de vulnerabilități defensive, Gefle primind în medie 2.17 goluri pe meci în deplasare. De asemenea, 67% din meciurile lor în deplasare s-au terminat cu peste 2.5 goluri, iar 50% cu ambele echipe marcând. Aceste statistici sugerează că Gefle este implicată adesea în meciuri deschise, cu multe goluri, ceea ce ar putea continua și în meciul cu Brage.

     Analizând stilul de joc al lui Gefle, echipa preferă un fotbal ofensiv, încercând să creeze cât mai multe ocazii de gol. Totuși, această abordare lasă adesea spații în defensivă, de care adversarii pot profita. Cu o medie de 4.67 cornere câștigate și 5.00 cornere pierdute pe meci în deplasare, Gefle arată o implicare activă în fazele fixe, dar și vulnerabilitate în fața lor.


     Punctele forte ale echipei Gefle includ abilitatea de a marca goluri și de a crea ocazii de gol. Cu Jacob Hjelte ca principal marcator, având 4 goluri în acest sezon, echipa are un atacant capabil să finalizeze ocaziile. Slăbiciunile lor majore sunt legate de defensivă, cu o medie ridicată de goluri primite și dificultăți în a menține avantajul atunci când înscriu primii.


     În ultimele 5 meciuri în deplasare, Gefle a avut parte de meciuri foarte disputate, inclusiv o înfrângere dramatică cu 4-3 împotriva Varberg BoIS, care a evidențiat atât potențialul ofensiv, cât și problemele defensive ale echipei. De asemenea, echipa a pierdut ultimele 3 meciuri consecutive în ligă, ceea ce pune o presiune suplimentară pe jucători și staff-ul tehnic.


     Pentru a avea șanse de a obține un rezultat pozitiv în meciul cu Brage, Gefle va trebui să își îmbunătățească jocul defensiv și să fie mai eficientă în gestionarea avantajului. Cu toate acestea, vulnerabilitățile defensive ale lui Gefle ar putea fi exploatate de un Brage determinat să obțină victoria.


     În concluzie, Gefle are o sarcină dificilă în meciul cu Brage, dar nu este imposibilă. Capacitatea lor de a marca goluri poate fi un factor decisiv, dar pentru a obține un rezultat pozitiv, echipa va trebui să fie mai solidă în defensivă și să evite greșelile care le-au costat puncte prețioase în meciurile anterioare. Având în vedere statisticile și forma recentă a ambelor echipe, meciul promite să fie unul deschis, cu multe oportunități de pariere pentru fani.

Ponturi Pariuri Suedia Superettan

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri Suedia. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     Superettan, a doua ligă de fotbal din Suedia, este o competiție importantă care atrage atenția pariorilor din întreaga lume. Cu ajutorul ponturi Superettan oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor și până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi fotbal azi bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturi 100 sigure, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Suedia.

     Pe lângă ponturi Superettan, vă oferim și ponturi pariuri experti pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi ponturi fotbal azi actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Suedia bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Superettan.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Superettan. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă ponturi fotbal azi actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Suedia oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturi 100 sigure pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Suedia.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi pariuri experti actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi Superettan bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Suedia. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Superettan care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Superettan și ponturi fotbal azi oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi 100 sigure. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Suedia. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din Superettan sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi fotbal azi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Superettan care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Superettan și ponturi fotbal azi oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri experti. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri Suedia și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi fotbal azi și ponturi Superettan.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Suedia și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri