Type to search

Stiri Diverse

Benfica vs. SC Farense: Duel Pentru Supremație în Primeira Liga!

Avatar of Xpert Bet
Share

Benfica Vizează Vârful Clasamentului în Confruntarea cu SC Farense!

  Benfica are în vedere revenirea pe primul loc al clasamentului Primeira Liga în confruntarea de vineri împotriva lui SC Farense. După un rezultat dezamăgitor la sfârșitul săptămânii trecute, Benfica se află la doar două puncte în spatele liderului, Sporting Lisabona.

  Echipa lui Roger Schmidt a avut un început solid în apărarea titlului în acest sezon, acumulând 12 victorii în primele 12 meciuri. Cu toate acestea, au suferit două remize și o înfrângere în ultimele patru partide. Benfica speră să-și refacă repede forma în confruntarea cu SC Farense și să revină pe primul loc.

Benfica vs. SC Farense: Duel Pentru Supremație în Primeira Liga!
Roger Schmidt

Analiză Pre-Meci: Benfica Își Propune Să Își Reia Glorioasa Formă Împotriva SC Farense!

  Deși a suferit o înfrângere la sfârșitul săptămânii trecute, SC Farense se află în partea superioară a clasamentului. După o perioadă dificilă în primele opt meciuri, au obținut trei victorii consecutive, inclusiv un spectaculos 4-3 împotriva lui Rio Ave. 

  Echipa lui Jose Mota speră să se revanșeze după înfrângerea de la Vitoria de Guimaraes, dar va avea o misiune dificilă împotriva campioanei en-titre. Cu absențe notabile din ambele tabere, cum ar fi Alexander Bah și David Neres pentru Benfica și Fabricio Isidoro pentru SC Farense, meciul promite o confruntare intensă.

Benfica vs. SC Farense: Duel Pentru Supremație în Primeira Liga!
Jose Mota

Formații probabile

  Benfica:

Trubin; Aursnes, Silva, Otamendi, Morato; Neves, Kocku; Di Maria, Silva, Mario; Musa

  SC Farense:

Velho; Pastor, G Silva, Muscat, Talocha; Goncalves, Falcao, T Silva; Belloumi, Duarte, Costa

Taguri

Lasa un comentariu