Type to search

Stiri Liga Portugal

Benfica, Lider Provizoriu în Liga Portugal După Victoria cu Famalicao

Avatar of Xpert Bet
Share

Rafa Silva, Eroul Meciului cu Famalicao

  Rafa Silva a fost figura centrală a victoriei Benficăi Lisabona asupra lui Famalicao cu scorul de 3-0, marcând un gol și oferind două pase de gol. Jucând meciul cu numărul 500 al carierei sale, din care 300 cu Benfica, Silva a contribuit decisiv la obținerea celor trei puncte. Acesta a înscris al doilea gol al echipei într-un moment critic, când Famalicao părea să fie aproape de egalare, stabilind astfel direcția jocului.

  Benfica a avut un început de meci mai lent în această confruntare din a 15-a rundă din Liga Portugal. Deși echipa a avut un atac fluid, a întâmpinat dificultăți în a desface apărarea adversă. Deblocarea scorului a venit de la Arthur Cabral, care a marcat primul gol al meciului și primul său gol în Primeira Liga.

Benfica, Lider Provizoriu în Liga Portugal După Victoria cu Famalicao
Arthur Cabral

Benfica Învinge fără Vedetele Sale din Atac

  Rafa Silva a contribuit semnificativ la acest gol, oferind o pasă decisivă pentru Cabral. Portarul gazdelor, Anatoliy Trubin, a avut și el intervenții cheie, protejând avantajul echipei. Meciul părea să fie echilibrat până când Rafa Silva a înscris al doilea gol, urmat de al treilea marcat de Petar Musa, asistat tot de Silva. 

  Absența unor jucători titulari precum Nicolas Otamendi și Angel Di Maria a necesitat apelarea la unii jucători din echipa secundară, inclusiv Hugo Felix, dar acesta nu a debutat în prima echipă a Benficăi în acest meci. În ciuda acestor dificultăți, gazdele au reușit să-și asigure o victorie importantă și să se plaseze în fruntea clasamentului din Liga Portugal, cel puțin până la meciul de sâmbătă al rivalei Sporting.

Benfica, Lider Provizoriu în Liga Portugal După Victoria cu Famalicao
Rafa Silva a fost eroul meciului
Taguri

Lasa un comentariu