Type to search

Stiri Diverse

Benfica Dezamăgește în Remiza cu Farense: 1-1 pe Estadio da Luz

Avatar of Xpert Bet
Share

Benfica, În Pericol de a Pierde Trenul Către Titlu

  Benfica continuă să dezamăgească în actualul sezon al Primeira Liga din Portugalia, obținând doar un punct în fața lui Farense, într-un meci tensionat disputat pe Estadio da Luz. Cu un scor final de 1-1, gazdele au ratat oportunitatea de a prelua conducerea în clasament în deschiderea acestei etape. 

  Benfica se confruntă acum cu presiunea de a recupera terenul pierdut în viitoarele meciuri și de a-și menține speranțele pentru titlu într-un sezon care pare tot mai dificil.

  Într-un meci în care Benfica a dominat prima repriză, fără a reuși să transforme presiunea în goluri, surpriza a venit în partea secundă. Claudio Falcao de la Farense a deschis scorul cu o lovitură de cap în minutul 7, după un corner bine executat. Momentul a șocat suporterii de pe Estadio da Luz, iar Benfica a fost nevoită să recupereze rapid. 

Rafa Silva, Erou Pentru Benfica

  Cu Benfica căutând disperată golul egalizator, responsabilitatea a căzut pe umerii lui Rafa Silva. În minutul 26, Rafa a reușit să aducă echilibrul pe tabelă cu un șut bine plasat. Cu toate acestea, echipa a avut dificultăți să își impună jocul în restul partidei, iar scorul a rămas neschimbat până la final, mai ales datorită intervențiilor portarului oaspeților, Ricardo Velho.

  Cu acest rezultat, Benfica se află pe locul secund în clasamentul Primeira Liga cu 31 de puncte, la doar un punct în spatele liderului Sporting. Însă Sporting mai are un meci de disputat în această etapă și ar putea să-și mărească avantajul.

Benfica Dezamăgește în Remiza cu Farense: 1-1 pe Estadio da Luz
Ricardo Velho (albastru) a avut intervenții excepționale
Taguri

Lasa un comentariu