Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Brazilia

Bahia vs Juventude. Ponturi Pariuri Brazilia Seria A si Statistici Fotbal 05.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Bahia vs Juventude meci Brazilia Serie A
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Wagner do Nascimento

Stadion
Stadion

Arena Fonte Nova

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

01:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
31.10.2021 Juventude 0-0 Bahia 7-3 13-17 2-1 0-0
08.07.2021 Bahia 1-0 Juventude 3-2 19-19 2-3 0-0
28.10.2009 Juventude 0-1 Bahia --- --- --- ---
29.07.2009 Bahia 2-2 Juventude --- --- --- ---
23.09.2008 Bahia 1-0 Juventude --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Bahia
Gazde Scor Oaspeți
Bahia 2-1 Vasco
Bahia 4-1 Cruzeiro
Bahia 1-0 Fortaleza
Bahia 1-0 Bragantino
Bahia 1-0 Gremio
Logo
Juventude
Gazde Scor Oaspeți
Fortaleza 2-1 Juventude
Palmeiras 3-1 Juventude
Bragantino 2-1 Juventude
Fluminense 1-1 Juventude
Botafogo 5-1 Juventude
Bahia Juventude
Medie puncte ultimele 5 meciuri
3.00
0.20

ECHIPE PROBABILE

Logo
Bahia
Portar Felipe
Fundași Junior, Xavier, Kanu, Luciano
Mijlocași Alexandre, Lucas, Ribeiro, Souza
Atacanți Everaldo, Thaciano
Logo
Juventude
Portar Gabriel
Fundași Ewerton, Boza, Marcos, Inocencio
Mijlocași Caique, Jadson, Jean
Atacanți Farias, Bill, Barbosa
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Victorie Bahia @ 1.55

Bahia câștigă meciul – Forma excelentă a Bahiei acasă, cu șase victorii consecutive și o medie de 1.83 goluri marcate pe meci, îi face favoriți. De asemenea, Juventude nu a câștigat niciun meci în deplasare, având patru înfrângeri și două remize.

ANALIZA MECI

Bahia vs Juventude

     În data de 5 iulie 2024, la ora 01:00, pe Arena Fonte Nova, vom avea un duel interesant în etapa a 14-a din Serie A Brazilia, unde Bahia va întâlni pe Juventude. Acest meci este deosebit de important pentru ambele echipe, având în vedere pozițiile lor actuale în clasament și obiectivele lor pentru acest sezon.


     Bahia
se află pe poziția a 5-a cu 24 de puncte, la egalitate cu Botafogo, care ocupă locul 3, dar la trei puncte de primul loc, ocupat de Flamengo. După un start de sezon promițător, în care au obținut opt meciuri fără înfrângere după înfrângerea inițială în fața Internacional, formația din Salvador a suferit două înfrângeri consecutive împotriva liderilor de la Flamengo și Sao Paulo. Totuși, pe teren propriu, Bahia este imbatabilă, cu șase victorii din șase meciuri, un record care îi face să fie favoriți în acest duel.


     Pe de altă parte, Juventude se află pe locul 13 cu 16 puncte, fiind într-o situație precară în ceea ce privește forma lor recentă. În ultimele cinci etape, echipa lui Roger Machado a alternat între victorii și înfrângeri, ceea ce i-a împiedicat să urce în clasament. De asemenea, ei nu au reușit să câștige niciun meci în deplasare în acest sezon, având patru înfrângeri și două remize în cele șase meciuri jucate.


     În ceea ce privește întâlnirile directe, Bahia are un avantaj clar în fața celor de la Juventude, cu trei victorii și două remize în ultimele cinci meciuri. Ultima lor înfrângere împotriva acestora a avut loc în iunie 2018, când au pierdut cu 4-1. În aceste întâlniri, Bahia a marcat 11 goluri, în timp ce Juventude a înscris 6. De asemenea, 69% dintre aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri, iar în 75% dintre ele au marcat ambele echipe.


     Goalgheterii
echipelor joacă un rol crucial în dinamica acestui meci. Pentru Bahia, Everaldo este cel mai bun marcator cu 5 goluri și 1 pasă de gol, în timp ce pentru Juventude, Lucas Henrique Barbosa este golgheterul cu 4 goluri marcate. Aceste detalii oferă o perspectivă asupra potențialului ofensiv al ambelor echipe.


     Statisticile arată că meciurile de acasă ale Bahiei sunt adesea prolifice în goluri, cu o medie de 2.33 goluri pe meci. De asemenea, în 50% dintre meciuri s-au marcat peste 2.5 goluri, iar în 50% dintre ele au marcat ambele echipe. În ceea ce privește cornerele, media este de 9.5 cornere pe meci, iar în 67% dintre acestea s-au înregistrat peste 9.5 cornere.


     Juventude
, în meciurile din deplasare, are o medie de 3.33 goluri pe meci, cu 67% dintre meciuri având peste 2.5 goluri și în 100% dintre ele marcând ambele echipe. În ceea ce privește cornerele, media este de 8.5 cornere pe meci, cu 33% dintre meciuri având peste 9.5 cornere.


     Echipele au de asemenea secvențe interesante. Bahia este într-o serie de 6 victorii consecutive acasă și au marcat în fiecare din ultimele 13 meciuri, în timp ce Juventude a pierdut ultimele trei meciuri în deplasare, dar au marcat în fiecare dintre ele.

Bahia: Formă, știri si statistici

     Bahia a demonstrat o formă deosebită în acest sezon, în special pe teren propriu, unde au o serie impresionantă de victorii. Echipa lui Rogério Ceni se află într-o poziție favorabilă în clasament, ocupând locul 5 cu 24 de puncte, ceea ce le oferă șanse reale de a se califica în Copa Libertadores. Principalul motiv pentru succesul lor este performanța pe teren propriu, unde au câștigat toate cele șase meciuri disputate, cu o medie de 1.83 goluri marcate pe meci și doar 0.50 goluri primite pe meci.


     Stilul de joc al Bahiei se bazează pe posesie și pase scurte, ceea ce le permite să controleze jocul și să creeze numeroase oportunități de gol. Atacul pe flancuri și utilizarea paselor decisive sunt alte caracteristici ale jocului lor, iar echipa reușește să fie constantă în ceea ce privește primul unsprezece trimis în teren. Un alt aspect important este capacitatea lor de a reveni din situații de pierdere, demonstrând o reziliență remarcabilă.


     Punctele forte ale Bahiei includ crearea de oportunități prin șuturi de la distanță și pase decisive, revenirea din poziții de dezavantaj și atacurile pe flancuri. De asemenea, echipa este foarte eficientă în finalizarea ocaziilor de gol. Cu toate acestea, au și puncte slabe, precum evitarea ofsaidului și apărarea fazelor fixe, ceea ce le poate cauza probleme în fața unor adversari bine pregătiți.


     Jucători precum Everaldo, cu 5 goluri și 1 pasă de gol, și Thaciano, cu 3 goluri, sunt esențiali pentru succesul echipei. Cauly, J. Lucas și É. Ribeiro sunt, de asemenea, jucători cheie care contribuie cu pase decisive, fiecare având câte 3 assisturi în acest sezon. Apărarea este solidă, cu G. Xavier și Kanu dominând duelurile aeriene.


     Statistica arată că Bahia are o medie de 9.5 cornere pe meci acasă, cu 67% dintre acestea depășind 9.5 cornere, și că echipa marchează cel mai adesea în prima jumătate a meciului. De asemenea, au o rată ridicată de meciuri în care ambele echipe marchează și în care se înscriu peste 2.5 goluri, ceea ce sugerează un meci deschis și plin de acțiune împotriva Juventude.


     Secvențele recente ale Bahiei arată o echipă în formă, cu 6 victorii consecutive acasă și goluri marcate în fiecare dintre ultimele 13 meciuri. Această formă indică faptul că sunt favoriți să continue această serie de succes și în meciul împotriva Juventude, profitând de avantajul terenului propriu și de susținerea fanilor lor.

Juventude: Formă, știri si statistici

     Juventude, deși o echipă nou-promovată, a arătat potențial și a reușit să se mențină departe de zona retrogradării până acum. Cu toate acestea, inconsistența lor este evidentă, în special în meciurile din deplasare, unde nu au reușit să obțină nicio victorie în acest sezon, având patru înfrângeri și două remize în cele șase meciuri jucate.


     Stilul de joc al Juventude se concentrează pe contraatacuri rapide și șuturi din lovituri libere directe. Echipa preferă să joace pe flancuri și să folosească pase scurte, menținând posesia în propria jumătate. În ciuda acestor strategii, au dificultăți în apărare, în special în fața atacurilor pe flancuri și în stoparea adversarilor din crearea de ocazii.


     Punctele forte ale Juventude includ eficiența în contraatacuri, protejarea avantajului și revenirea din poziții de dezavantaj. Cu toate acestea, au puncte slabe notabile, cum ar fi dificultatea în a opri adversarii din crearea de ocazii și apărarea împotriva atacurilor pe flancuri.


     Lucas Henrique Barbosa
este principalul marcator al echipei cu 4 goluri, urmat de Jean Carlos cu 3 goluri și Mandaca cu 2 goluri. Jádson și Nenê contribuie la atac cu câte două pase decisive fiecare. În apărare, R. Sam și D. Boza sunt jucători cheie în duelurile aeriene, oferind stabilitate echipei.


     Statisticile arată că în meciurile din deplasare, Juventude are o medie de 3.33 goluri pe meci, cu 67% dintre acestea având peste 2.5 goluri și 100% dintre meciuri în care ambele echipe marchează. De asemenea, au o medie de 8.5 cornere pe meci, cu 33% dintre acestea depășind 9.5 cornere. Echipa marchează de obicei în a doua jumătate a meciului și are o rată ridicată de meciuri în care ambele echipe marchează.


     Forma recentă a Juventude arată o echipă care se luptă să obțină rezultate pozitive în deplasare, cu trei înfrângeri consecutive. Totuși, ei au reușit să marcheze în fiecare dintre aceste meciuri, ceea ce sugerează că pot pune probleme defensivei Bahiei dacă reușesc să își îmbunătățească jocul defensiv.


     Cu aceste aspecte în vedere, meciul dintre Bahia și Juventude promite să fie unul interesant, cu multe ocazii de gol și un potențial ridicat pentru pariori. Analizând statisticile și forma recentă a echipelor, Bahia este favorită să câștige acest meci, profitând de avantajul terenului propriu și de inconsistențele adversarilor lor.

Ponturi Pariuri Brazilia Seria A

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, platforma dumneavoastră de încredere pentru ponturi pariuri Brazilia Serie A și multe alte ponturi precise pentru diverse competiții sportive. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune ponturi Brazilia Serie A și ponturi pariuri fotbal, analizate cu atenție și detaliu de echipa noastră de experți. Indiferent dacă sunteți un parior cu experiență sau un începător, site-ul nostru vă oferă toate resursele necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă crește șansele de câștig.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu furnizarea unor ponturi pariuri Brazilia Serie A de înaltă calitate, bazate pe o analiză riguroasă a meciurilor. Echipa noastră analizează fiecare detaliu al jocurilor, incluzând forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor, condițiile de joc și istoricul confruntărilor directe. Toate aceste informații sunt combinate pentru a vă oferi ponturi Brazilia Serie A care vă pot ghida spre decizii de pariere mai bune și mai profitabile.

     Unul dintre principalele avantaje ale utilizării ponturilor pariuri Brazilia Serie A de pe xpertbet.ro este acuratețea și obiectivitatea lor. Experții noștri folosesc metode avansate de analiză și predicție pentru a aduna și interpreta cele mai relevante date, oferindu-vă ponturi bune care sunt precise și bine fundamentate. Acest lucru vă elimină incertitudinea și vă oferă încrederea necesară pentru a plasa pariuri câștigătoare.

     Pe xpertbet.ro, nu ne limităm doar la ponturi pariuri Brazilia Serie A. Oferim o gamă variată de ponturi pariuri fotbal pentru competiții din întreaga lume. Fiecare pont este rezultatul unei analize detaliate realizate de experții noștri, care utilizează cele mai avansate tehnici de analiză și predicție. Astfel, aveți la dispoziție ponturi bune care vă pot ajuta să faceți cele mai bune alegeri în materie de pariuri sportive.

     Interfața noastră prietenoasă și ușor de utilizat vă permite să accesați rapid și simplu toate informațiile de care aveți nevoie. Indiferent dacă căutați ponturi Brazilia Serie A sau ponturi pariuri fotbal, veți găsi toate datele necesare la doar câteva click-uri distanță. Actualizăm constant baza noastră de date pentru a vă oferi cele mai noi și relevante informații, astfel încât să fiți mereu cu un pas înaintea pieței.

     Pentru fanii fotbalului, xpertbet.ro oferă ponturi pariuri azi pentru toate meciurile importante. Această funcție vă permite să obțineți ponturi actualizate pentru evenimentele de interes, astfel încât să puteți lua decizii rapide și informate. Ponturile pariuri azi sunt actualizate constant, oferindu-vă cele mai recente informații despre meciurile care vă interesează.

     Un alt aspect important al xpertbet.ro este faptul că oferim resurse educative pentru pariori. Pe lângă ponturile pariuri Brazilia Serie A, veți găsi articole și ghiduri care explică în detaliu cum funcționează procesul de predicție și cum puteți utiliza ponturi bune pentru a vă îmbunătăți strategia de pariere. Astfel, nu doar că vă oferim cele mai bune ponturi, dar vă și ajutăm să deveniți pariori mai informați și mai eficienți.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să își maximizeze câștigurile prin utilizarea ponturilor pariuri Brazilia Serie A și a altor ponturi pariuri fotbal. Cu ponturi pariuri azi precise și actualizate constant, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune resurse pentru a vă transforma pasiunea pentru pariuri într-o activitate profitabilă. Vă invităm să explorați platforma noastră și să descoperiți cum ponturile bune vă pot ajuta să faceți cele mai bune alegeri atunci când pariați.

     Indiferent dacă sunteți un parior cu experiență sau un începător, veți găsi pe xpertbet.ro toate informațiile și resursele necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă crește șansele de câștig. Nu mai stați pe gânduri și începeți să profitați de avantajele oferite de ponturile pariuri Brazilia Serie A. Vă dorim mult succes și pariuri câștigătoare!

     Pe lângă analizele detaliate și ponturile pariuri fotbal pe care le oferim, ne străduim să creăm o comunitate de pariori bine informați și dedicați. De aceea, punem un accent deosebit pe transparență și acuratețe în toate ponturile Brazilia Serie A pe care le publicăm. Fiecare pont este rezultatul unei analize amănunțite, realizate de experți în domeniu, care utilizează cele mai avansate tehnici de predicție și analiză.

     Vă invităm să deveniți parte din comunitatea xpertbet.ro și să beneficiați de cele mai bune ponturi pariuri Brazilia Serie A și ponturi pariuri fotbal disponibile pe piață. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu acces la informațiile și predicțiile de care aveți nevoie pentru a lua decizii informate și a câștiga constant la pariuri. Nu mai așteptați și alăturați-vă acum miilor de pariori care au descoperit avantajele oferite de ponturile bune de pe xpertbet.ro. Mult succes în toate pariurile dumneavoastră!

     Pe xpertbet.ro, ne angajăm să vă oferim cele mai bune ponturi pariuri azi pentru a vă sprijini în fiecare pas al călătoriei dumneavoastră de parior. Cu analiza noastră detaliată și expertiza noastră vastă, suntem siguri că veți găsi toate resursele necesare pentru a plasa pariuri câștigătoare. Vă invităm să explorați platforma noastră și să descoperiți cum ponturile pariuri Brazilia Serie A vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de pariere. Mult succes și pariuri câștigătoare!

     Așadar, fie că sunteți interesat de ponturi pariuri Brazilia Serie A, ponturi Brazilia Serie A, ponturi pariuri azi sau doriți să consultați ponturi pariuri fotbal, xpertbet.ro este platforma ideală pentru dumneavoastră. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi bune pentru a vă ajuta să luați cele mai informate și profitabile decizii de pariere. Alăturați-vă comunității noastre și descoperiți avantajele unei platforme dedicate pariorilor de succes.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri