Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Austria vs Franţa. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 17.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Poze Articol Austria vs Franta Euro 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Gil Manzano

Stadion
Stadion

Merkur Spiel-Arena

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

22:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
22.09.2022 Franţa 2-0 Austria 4-1 4-14 0-1 0-0
10.06.2022 Austria 1-1 Franţa 3-10 10-6 4-0 0-0
14.10.2009 Franţa 3-1 Austria --- --- 0-2 0-0
06.09.2008 Austria 3-1 Franţa --- --- 2-xx 0-0
28.03.2007 Franţa 1-0 Austria --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Austria
Gazde Scor Oaspeți
Austria 2-1 Serbia
Austria 6-1 Turcia
Austria 2-0 Germania
Austria 2-3 Belgia
Austria 1-1 Moldova
Logo
Franţa
Gazde Scor Oaspeți
Grecia 2-2 Franţa
Olanda 1-2 Franţa
Germania 2-1 Franţa
Gibraltar 0-3 Franţa
Irlanda 0-1 Franţa

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Austria
Portar Pentz
Fundași Posch, Danso, Wober, Mwene
Mijlocași Siewald, Grillitsch
Laimer, Sabitzer, Baumgartner
Atacanți Gregoritsch
Logo
Franţa
Portar Maignan
Fundași Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez
Mijlocași Kante, Rabiot
Dembele, Griezmann, Mbappe
Atacanți Thuram

pont

Peste 2.5 Goluri @ 1.70

Stilurile de joc ale ambelor echipe sunt ofensive, cu Franța având jucători de clasă mondială precum Kylian Mbappé și Antoine Griezmann. În 60% din meciurile directe între Austria și Franța, s-au marcat peste 2.5 goluri, ceea ce indică un meci dinamic și spectaculos.

ANALIZA MECI

Austria vs Franţa

     Meciul dintre Austria și Franța din cadrul EURO 2024 promite să fie unul captivant, având loc pe data de 17 iunie 2024, la ora 22:00, pe Pro TV. Acest meci reprezintă al doilea din prima etapă a Grupei D și are o importanță majoră pentru ambele echipe în contextul competiției. Austria vine cu ambiții mari după un parcurs impresionant în calificări, în timp ce Franța este considerată una dintre favoritele turneului, având un istoric solid în competițiile majore recente.


     Înaintea acestui duel, pozițiile echipelor în clasament reflectă diferite perspective și ambiții. Austria, sub conducerea lui Ralf Rangnick, a reușit să se califice cu doar o înfrângere în opt meciuri, în timp ce Franța, sub bagheta lui Didier Deschamps, a dominat grupa sa de calificare, câștigând șapte din opt meciuri. Istoricul întâlnirilor directe între aceste două echipe arată o superioritate clară a Franței, care a câștigat 13 din cele 25 de confruntări, comparativ cu cele 9 victorii ale Austriei. Ultimele întâlniri directe au adus un egal 1-1 și o victorie a Franței cu 2-0 în cadrul Ligii Națiunilor UEFA din 2022.


     Statisticile meciurilor directe evidențiază o tendință spre meciuri cu multe goluri, 60% dintre acestea fiind peste 2.5 goluri și 55% dintre ele având ambele echipe marcând. În ceea ce privește golurile marcate, Franța a înscris 42 de goluri în meciurile directe, în timp ce Austria a reușit 30 de goluri. Aceste statistici sugerează un meci dinamic și ofensiv, ceea ce este atractiv pentru pariori.


     Goalgheterii echipelor sunt factori cheie în acest meci. Marcel Sabitzer, căpitanul Austriei în absența lui David Alaba, a fost implicat în șase goluri în calificări (4 goluri și 2 pase de gol), fiind un jucător crucial pentru echipa sa. De cealaltă parte, Kylian Mbappé, care a avut o evoluție spectaculoasă în competițiile majore, încă nu a marcat la un Campionat European și este dornic să spargă această barieră la EURO 2024.


     Analiza statisticilor adâncește înțelegerea performanțelor echipelor. Austria, în meciurile de acasă, are o medie de 1.8 goluri pe meci, cu 70% dintre acestea depășind 1.5 goluri și 50% peste 2.5 goluri. De asemenea, 60% din meciurile de acasă au avut ambele echipe marcând. În privința cornerelor, media este de 5.2 pe meci, cu 65% dintre acestea având peste 8.5 cornere și 55% peste 9.5 cornere. Echipa tinde să marcheze mai multe goluri în ultimele 15 minute ale meciului, reflectând o rezistență și determinare sporită.


     În meciurile în deplasare, Franța are o medie de 2.3 goluri pe meci, cu 80% dintre acestea depășind 1.5 goluri și 65% peste 2.5 goluri. 70% din meciurile în deplasare au avut ambele echipe marcând. La capitolul cornere, media este de 6.1 pe meci, cu 75% dintre acestea având peste 8.5 cornere și 65% peste 9.5 cornere. Franța tinde să marcheze mai multe goluri în prima jumătate a meciului, reflectând o abordare ofensivă încă de la început.


     Streaks & Sequences arată că Franța a reușit să marcheze în ultimele 10 meciuri consecutive în deplasare, în timp ce Austria nu a pierdut în ultimele 6 meciuri de acasă, evidențiind consistența și forma bună a ambelor echipe. Aceste detalii oferă o imagine clară a echilibrului și a tensiunii care vor marca această confruntare.


     Austria
și Franța au stiluri și strategii diferite care vor influența dinamica meciului. Austria se bazează pe un joc organizat și disciplinat, cu accent pe contracarare și exploatarea greșelilor adversarului. Forța lor constă în determinarea și capacitatea de a menține un ritm constant pe parcursul meciului, iar punctele slabe includ o vulnerabilitate la fazele fixe și o dependență de câțiva jucători cheie.


     Franța
, pe de altă parte, impresionează prin versatilitate și profunzime în lot, cu jucători de clasă mondială în fiecare compartiment. Stilul lor de joc este unul ofensiv, cu tranziții rapide și o posesie controlată. Punctele forte ale Franței includ capacitatea de a crea ocazii de gol din diverse situații și o apărare solidă, în timp ce punctele slabe pot apărea în momentele de relaxare sau subestimare a adversarului.


     Cu aceste aspecte în vedere, meciul Austria vs Franța se anunță a fi un spectacol fotbalistic plin de intensitate și oportunități de pariu pentru fanii acestui sport. În continuare, vom explora în detaliu profilurile echipelor și perspectivele lor pentru acest duel.

Austria: Formă, știri si statistici

     Austria se prezintă la acest meci cu o serie de performanțe impresionante și o echipă bine organizată sub conducerea experimentatului antrenor Ralf Rangnick. De la numirea sa în 2022, Austria a demonstrat o creștere semnificativă în joc și în rezultate, devenind o echipă de temut în Europa. În absența lui David Alaba, leadership-ul cade pe umerii lui Marcel Sabitzer, care a demonstrat deja calități remarcabile atât la nivel de club, cât și la națională.

     Austria a avut un parcurs excelent în calificările pentru EURO 2024, pierzând un singur meci din cele opt jucate, cu șase victorii și un egal. Această performanță solidă a fost suficientă pentru a le asigura locul doi în grupă, imediat după Belgia, echipa care a reușit singura victorie împotriva austriecilor. În meciurile de acasă, Austria a demonstrat o consistență remarcabilă, având o medie de 1.8 goluri pe meci și un procentaj de 70% de meciuri cu peste 1.5 goluri.


     Lipsa lui Xaver Schlager a deschis calea pentru Nicolas Seiwald să joace un rol esențial în mijlocul terenului, în timp ce veteranul Marko Arnautovic va fi prezent pentru a aduce experiența și abilitatea sa ofensivă echipei. De asemenea, Michael Gregoritsch este așteptat să conducă atacul, oferind o opțiune puternică în față.


     În ceea ce privește strategia, Austria adoptă un stil de joc disciplinat și organizat, cu o atenție deosebită pe faza defensivă și contracarările rapide. Ralf Rangnick a adus o mentalitate ofensivă echipei, dar fără a compromite stabilitatea defensivă. Aceasta se reflectă în statistici, cu o medie de 5.2 cornere pe meci acasă și o capacitate de a marca mai multe goluri în ultimele 15 minute ale jocurilor, indicând o echipă care rămâne concentrată până la final.


     Punctele forte ale Austriei includ o defensivă bine organizată și capacitatea de a exploata fazele fixe și contraatacurile. Marcel Sabitzer, cu patru goluri și două pase decisive în calificări, este esențial în mijlocul terenului, oferind atât creativitate, cât și stabilitate. În plus, determinarea și unitatea echipei sunt vizibile, aceasta reușind să păstreze un șir de șase meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu.


     Cu toate acestea, există și puncte slabe de luat în considerare. Absența unor jucători cheie precum David Alaba și Xaver Schlager ar putea afecta echilibrul echipei, în special în momentele cruciale ale meciului. De asemenea, vulnerabilitatea la fazele fixe a fost observată în câteva ocazii, iar lipsa unei profunzimi mari în lot ar putea deveni problematică pe parcursul turneului.


     În ceea ce privește stilul de joc, Austria se bazează pe un joc colectiv puternic și pe exploatarea greșelilor adversarului. Tranzițiile rapide și pressingul agresiv sunt elemente cheie în tactica lui Rangnick, menite să forțeze adversarul să comită erori și să creeze oportunități de gol.


     Statisticile detaliate ale echipei la meciurile de acasă arată o tendință către meciuri deschise și ofensive, cu o medie de 5.2 cornere pe meci și un procentaj semnificativ de meciuri cu peste 8.5 cornere. Acest lucru subliniază capacitatea echipei de a pune presiune constantă asupra adversarului și de a crea numeroase ocazii de gol.


     Austria
are, de asemenea, un record impresionant în ceea ce privește menținerea concentrării până la sfârșitul meciurilor. Echipa tinde să marcheze mai multe goluri în ultimele 15 minute, ceea ce reflectă o forță mentală și fizică superioară, aspect crucial în meciurile de mare intensitate precum cel împotriva Franței.


     Cu toate acestea, absențele notabile din lot ar putea afecta echilibrul echipei. David Alaba, una dintre piesele cheie ale echipei, lipsește din cauza unei accidentări, iar Xaver Schlager este, de asemenea, indisponibil, deschizând oportunități pentru jucători mai tineri precum Nicolas Seiwald. Este de văzut cum vor reuși acești jucători să se ridice la nivelul așteptărilor într-un meci de o asemenea importanță.


     În concluzie, Austria intră în acest meci cu o combinație de experiență, tinerețe și un stil de joc organizat, toate sub conducerea unui antrenor cu viziune și tactică bine definite. Performanțele lor recente și statisticile de acasă sugerează că vor fi un adversar dificil pentru Franța, chiar și în absența unor jucători cheie. Meciul de pe 17 iunie promite să fie unul echilibrat și intens, cu Austria pregătită să surprindă și să-și demonstreze valoarea în fața uneia dintre cele mai puternice echipe din Europa.

Franţa: Formă, știri si statistici

     Franța, una dintre favoritele EURO 2024, vine în acest meci cu o echipă plină de talente și cu așteptări ridicate. Sub conducerea lui Didier Deschamps, Les Bleus au demonstrat în repetate rânduri că sunt o forță de temut în fotbalul mondial. Istoricul lor recent include câștigarea Cupei Mondiale din 2018 și finala pierdută a Cupei Mondiale din 2022, iar acum sunt hotărâți să adauge un nou trofeu european în palmares.


     Franța
a dominat grupa sa de calificare pentru EURO 2024, obținând șapte victorii și un egal în opt meciuri. Unul dintre cele mai impresionante momente a fost victoria cu 14-0 împotriva Gibraltarului, cea mai mare diferență de scor din istoria calificărilor europene. În meciurile din deplasare, Les Bleus au fost la fel de eficienți, având o medie de 2.3 goluri pe meci și un procentaj de 80% de meciuri cu peste 1.5 goluri.


     O mare parte din atenție va fi concentrată pe Kylian Mbappé, care, în ciuda unor probleme recente de sănătate, este așteptat să joace un rol central. Mbappé este proaspăt transferat la Real Madrid și va căuta să-și lase amprenta la EURO 2024, după ce a avut o performanță impresionantă la Cupa Mondială. Deși nu a marcat încă la un Campionat European, el este determinat să-și îmbunătățească recordul și să contribuie decisiv la succesul echipei sale.


     Alături de Mbappé, Antoine Griezmann va fi, de asemenea, un jucător cheie pentru Franța. Griezmann a fost direct implicat în mai multe goluri decât orice alt jucător european în competițiile majore din 2016 încoace, cu 11 goluri și șapte pase decisive în 25 de meciuri. Experiența și abilitatea sa de a crea și finaliza ocazii vor fi esențiale pentru echipa lui Deschamps.


     În ceea ce privește absențele, Aurélien Tchouaméni este încă pe cale de recuperare după accidentarea suferită la picior, ceea ce ar putea deschide ușa pentru N’Golo Kanté să revină în mijlocul terenului, după o perioadă lungă de absență internațională. De asemenea, William Saliba ar putea să fie rezervă, în ciuda sezonului impresionant de la Arsenal, Deschamps preferând probabil să înceapă cu Ibrahima Konaté.


     Stilul de joc al Franței este caracterizat printr-o combinație de posesie controlată și tranziții rapide. Echipa are o apărare solidă, dar își bazează succesul pe capacitatea de a exploata spațiile și de a crea ocazii de gol din diverse situații. În meciurile din deplasare, Franța a demonstrat o eficiență impresionantă la fazele fixe și contraatacuri, având o medie de 6.1 cornere pe meci și un procentaj de 75% de meciuri cu peste 8.5 cornere.


     Franța
se poate lăuda cu o profunzime remarcabilă a lotului, având jucători de top în fiecare compartiment. Punctele forte ale echipei includ versatilitatea în atac, unde jucători precum Ousmane Dembélé și Kingsley Coman pot schimba dinamica unui meci cu viteza și abilitățile lor tehnice. De asemenea, apărarea condusă de Raphaël Varane și Lucas Hernandez oferă stabilitate și siguranță, asigurându-se că echipa nu cedează ușor.


     Punctele slabe ale Franței sunt rare, dar pot apărea în momentele de relaxare sau subestimare a adversarului. De exemplu, meciul amical recent încheiat 0-0 cu Canada a arătat că echipa poate avea dificultăți în a sparge defensiva adversă atunci când nu este pe deplin concentrată. De asemenea, absențele unor jucători cheie din cauza accidentărilor sau problemelor de sănătate, cum ar fi cazul lui Mbappé și Tchouaméni, pot afecta dinamica echipei.


     În privința tacticii, Deschamps a dovedit că știe să ajusteze strategia echipei în funcție de adversar și de circumstanțele meciului. Franța este capabilă să joace atât un fotbal de posesie, cât și unul bazat pe contraatacuri rapide, adaptându-se astfel eficient la diferite stiluri de joc.


     Statisticile din meciurile în deplasare subliniază forța ofensivă a Franței. Echipa are o medie de 2.3 goluri pe meci și un procentaj de 70% de meciuri în care ambele echipe marchează. Aceasta arată că, deși Franța este capabilă să marcheze multe goluri, defensiva lor poate fi uneori vulnerabilă la atacurile rapide ale adversarului.


     În concluzie, Franța intră în acest meci cu statutul de favorită, dar conștientă de provocările pe care Austria le poate aduce. Echipa are la dispoziție un lot plin de talente, cu jucători experimentați și tineri promițători, capabili să facă diferența în orice moment. Meciul împotriva Austriei va fi un test important pentru Les Bleus, care își propun să înceapă EURO 2024 cu o victorie și să stabilească un ton pozitiv pentru restul competiției.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, locul ideal pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri EURO 2024 precise și actualizate. Pe măsură ce se apropie Campionatul European din 2024, echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi EURO 2024 pentru a vă ajuta să faceți cele mai informate decizii de pariere.

     Pe XpertBet.ro, ne concentrăm pe furnizarea de ponturi pariuri care sunt detaliate și bine fundamentate. Analizăm fiecare meci în profunzime, luând în considerare forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și tacticile antrenorilor. Aceste ponturi pariuri sportive sunt esențiale pentru a vă oferi un avantaj competitiv în lumea pariurilor. Ne străduim să vă oferim ponturi EURO 2024 care să reflecte cele mai recente informații și tendințe, astfel încât să puteți maximiza șansele de câștig.

     Pentru a acoperi toate preferințele și necesitățile dumneavoastră, oferim ponturi pariuri weekend, care sunt special concepute pentru meciurile care au loc în timpul weekend-ului. Aceste ponturi sunt selectate cu grijă de echipa noastră de experți, asigurându-se că aveți acces la cele mai bune sfaturi și predicții pentru meciurile de la sfârșitul săptămânii. Indiferent de sportul sau competiția pe care doriți să pariați, veți găsi întotdeauna ponturi relevante și actualizate.

     Un alt serviciu popular pe platforma noastră este biletul zilei fotbal, care vă oferă cele mai bune pariuri recomandate pentru fiecare zi. Biletul zilei fotbal este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, bazat pe analize riguroase și predicții de încredere. Echipa noastră de experți selectează cele mai atractive cote și meciuri pentru a vă oferi un biletul zilei fotbal care să vă maximizeze șansele de profit.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 de cea mai înaltă calitate, bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu. Fiecare pont este atent verificat de echipa noastră de experți pentru a asigura acuratețea și relevanța informațiilor. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna la dispoziție ponturi care să vă ajute să luați cele mai bune decizii în materie de pariuri sportive.

     Pe lângă ponturi pariuri sportive și ponturi EURO 2024, oferim și o gamă largă de resurse educaționale pentru pariori de toate nivelurile. Acestea includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi pariuri EURO 2024 și biletul zilei fotbal. Ne mândrim cu faptul că oferim ponturi de cea mai înaltă calitate, bazate pe o analiză detaliată și pe date statistice precise. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     În concluzie, XpertBet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturi pariuri sportive, ponturi pariuri weekend și biletul zilei fotbal, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri