Type to search

Stiri Diverse

Australia vs. Palestina: Ultimul Duel din Grupa I pentru Calificările Asiatice la Cupa Mondială 2026

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Australia Caută Să-și Mențină Performanța Impecabilă

  Australia și Palestina, deja calificate pentru runda a treia a calificărilor asiatice pentru Cupa Mondială FIFA, se întâlnesc în ultimul meci din Grupa I. Gazdele au câștigat toate cele cinci meciuri din grupă, în timp ce oaspeții și-au asigurat locul în runda a treia pentru prima dată în istorie, cu un egal în ultimul lor joc.

  Australia a fost una dintre cele mai performante echipe din calificările asiatice pentru Cupa Mondială, fiind una dintre cele patru echipe care au obținut maximum de puncte până în acest moment, fără a primi vreun gol în cele cinci meciuri disputate, potrivit recentelor statistici fotbal australiene. Echipa antrenată de Graham Arnold vizează să-și mențină această performanță în meciul împotriva Palestinei pentru a-și păstra momentul pozitiv în runda a treia și a se asigura că se califică pentru a șasea oară consecutiv la finalele Cupei Mondiale FIFA.

  Australia a pierdut doar o singură dată în ultimele 12 meciuri, fiind învinsă cu 2-1 în prelungiri de Coreea de Sud în sferturile de finală ale Cupei Asiei, ultima înfrângere în timpul regulamentar fiind împotriva Angliei în octombrie. Gazdele au învins Palestina în ultimele două întâlniri, inclusiv o victorie strânsă cu 1-0 în meciul tur, și sunt neînvinse pe teren propriu de peste un an, având multă încredere înainte de acest meci, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Australia ar putea juca fără Ajdin Hrustic pentru acest meci, după ce mijlocașul a fost forțat să iasă în prima repriză a victoriei cu 2-0 împotriva Bangladeshului din cauza unei accidentări. Joshua Nisbet l-a înlocuit în mijlocul terenului în acel meci și se așteaptă să înceapă în locul său în acest meci. În afara acestei schimbări, Arnold ar putea numi aceeași echipă care a dominat în ultima lor ieșire, căutând ca echipa sa să-și continue seria invincibilă în runda a treia a calificărilor.

Australia vs. Palestina: Ultimul Duel din Grupa I pentru Calificările Asiatice la Cupa Mondială 2026
Graham Arnold

Realizările Istorice ale Palestinei într-un An Emoționant

  Palestina vine la acest meci cu un moral ridicat, datorită unor realizări istorice într-un an extrem de emoționant pentru țară. Palestina a creat istorie la începutul acestui an, reușind pentru prima dată să ajungă în fazele eliminatorii ale Cupei Asiei, unde a fost învinsă în optimile de finală de Qatar, câștigătoarea și gazda competiției.

  Echipa lui Makram Daboub și-a asigurat locul în runda a treia a calificărilor pentru Cupa Mondială FIFA, tot pentru prima dată în istorie, datorită a două victorii și două egaluri din cele cinci meciuri din Grupa I. În meciul împotriva Libanului, aveau nevoie doar de un egal pentru a progresa și au obținut exact ceea ce își doreau, meciul terminându-se 0-0 după 90 de minute.

  În ceea ce privește lotul pentru acest meci, Amid Mahajna ar putea reveni în echipă după ce și-a ispășit suspendarea în meciul anterior, fiind eliminat pentru acumularea de cartonașe galbene în victoria împotriva Bangladeshului din martie. Oday Dabbagh a marcat trei din cele șase goluri ale Palestinei în grupă și se așteaptă să conducă din nou atacul împotriva Australiei.

Australia vs. Palestina: Ultimul Duel din Grupa I pentru Calificările Asiatice la Cupa Mondială 2026
Makram Daboub

Formații probabile

  Australia:

Gauci; Strain, Souttar, Rowles, Bos; Metcalfe, Irvine, Nisbet; Irankunda, Yengi, Duke

  Palestina:

Hamada; Al Battat, Termanini, Mahajna, Khalil; Seyam, Kharoub, Jaber, Cantillana; Abou Ali, Dabbagh

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri