Type to search

Stiri La Liga

Atletico Madrid în Căutarea Continuității: Duel cu Rayo Vallecano

Avatar of Xpert Bet
Share

Atletico Madrid, Pe O Serie Ascendentă: Trei Victorii Consecutive în Vizor

  După eliminarea din Copa del Rey, Atletico Madrid a revenit pe drumul victoriilor, înregistrând două rezultate pozitive consecutive. O victorie cu 2-0 împotriva Valenciei a consolidat locul lor pe podium în La Liga, iar acum se pregătesc pentru duelul cu Rayo Vallecano.

  Atletico are ocazia de a-și extinde avantajul în clasament miercuri și își propune să continue seria de succese, așa cum precizează mare parte din acele ponturi fotbal dezvăluite de experții pariurilor sportive. Cu Diego Simeone la conducere, echipa speră să își mențină forma excelentă pe teren propriu, unde au câștigat 20 din ultimele 22 de meciuri de campionat.

  Istoria duelurilor dintre Atletico Madrid și Rayo Vallecano arată o dominare clară a gazdelor. Cu 20 de victorii în ultimele 22 de meciuri acasă, Atletico are un avantaj evident. Cu toate acestea, Rayo speră să rupă acest trend negativ și să obțină prima victorie împotriva lui Atletico din 2013.

Atletico Madrid în Căutarea Continuității: Duel cu Rayo Vallecano
Diego Simeone

Rayo Vallecano, În Căutarea Revenirii la Forma Bună de Anul Trecut

  Rayo Vallecano se confruntă cu o perioadă dificilă, neînregistrând nicio victorie în ultimele trei meciuri. După o eliminare din Copa del Rey și o înfrângere în La Liga, Rayo caută să revină pe drumul victoriilor în duelul cu Atletico Madrid. Cu atacul lor având dificultăți în a găsi plasa porții adverse în ultimele meciuri, Rayo trebuie să găsească soluții pentru a sparge apărarea solidă a Atletico Madrid.

  Ambele echipe se confruntă cu provocări în privința lotului și a deciziilor strategice. Atletico Madrid va juca fără Jose Maria Gimenez și posibil fără Alvaro Morata. Simeone va trebui să facă alegeri strategice în vederea meciului cu Real Madrid din weekend, menținând totuși echilibrul în echipă.

  Pe de altă parte, Rayo Vallecano trebuie să gestioneze absențele și să găsească soluții pentru a sparge apărarea solidă a Atletico. Cu Kike Perez înlocuindu-l pe Unai Lopez și revenirea lui Alvaro Garcia, antrenorul Francisco caută formula potrivită pentru a provoca surpriza.

Atletico Madrid în Căutarea Continuității: Duel cu Rayo Vallecano
Francisco

Formații probabile

  Atletico Madrid:

Oblak; Savic, Witsel, Hermoso; Llorente, De Paul, Koke, Niguez, Riquelme; Griezmann, Depay

  Rayo Vallecano:

Dimitrievski; Balliu, Lejeune, Hernandez, Espino; Valentin, Perez; Palazon, Trejo, Garcia; Camello

Taguri

Lasa un comentariu