Type to search

Ponturi pariuri La Liga Ponturi Spania Stiri

Atl. Madrid vs Leganes Ponturi La Liga 20.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Atl. Madrid vs Leganes Ponturi La Liga 20.10.2024

Atl. Madrid vs Leganes Ponturi

Atl. Madrid vs Leganes Ponturi. Este un meci care face parte din runda a 10-a din La Liga Spania. Partida se va juca duminică, de la ora 17:15 pe Metropolitano Stadium. Mai jos găsiți Ponturi Atl. Madrid vs Leganes oferite de experții XpertBet.

 

De urmărit Biletul Zilei în Cotă 10!

Analiză și Statistici

  • Atletico Madrid este neînvinsă după primele 9 etape, perioadă în care a înregistrat 4 victorii și 5 victorii. În prezent, cu 17 puncte, madrilenii sunt pe locul 3 în La Liga, fiind la 7 lungimi în spatele liderului Barcelona.
  • Leganes tocmai a promovat în La Liga, iar șansele de a rămâne și în sezonul precedent în prima ligă din Spania sunt minime. Oaspeții au o singură victorie în 9 etape, iar în acest moment sunt prima formație clasată deasupra ”zonei roșii”, cu doar 8 puncte.
  • De spus că Atletico are o singură victorie în ultimele 5 jocuri, în timp ce Leganes vine după 3 remize consecutive.
  • Nu este de mirare faptul că Atletico Madrid domină clar duelurile directe cu Leganes. Ba mai mult decât atât, nu au mai pierdut cu aceștia de mai bine de 20 de ani.

Alte ponturi:

Atl. Madrid vs Leganes Ponturi

Sub 2.5 Goluri @ 1.85

Atletico Madrid este mare favorită la victorie, însă forma de moment lasă de dorit. De partea cealaltă, Leganes este un adversar incomod, bună din punct de vedere defensiv și cu foame de puncte. Mă aștept la un meci greu pentru Atletico și cred că un pariu pe goluri este cea mai bună opțiune.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri