Type to search

Stiri La Liga

Athletic Bilbao vs. Mallorca: Lupta pentru Puncte Cruciale în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share

Athletic Bilbao - În Căutarea Redresării în Confruntarea cu Mallorca

  Athletic Bilbao se pregătește să revină pe drumul victoriilor în La Liga, având un duel crucial împotriva lui Mallorca. Echipa bască ocupă locul cinci în clasament și caută să-și consolideze poziția în top patru pentru o șansă la participare în Liga Campionilor, potrivit informațiilor publicate de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Cu 42 de puncte din 22 de meciuri, echipa antrenată de Ernesto Valverde vine după un rezultat mai puțin favorabil, obținând doar un punct în ultimele două partide. Însă, pe teren propriu, au colectat 26 de puncte din 11 meciuri, fapt ce îi face favoriți în confruntarea cu Mallorca, meci ale cărui ponturi La Liga sunt accesibile online pe site-uri deținute de experți pariuri sportive.

  Athletic Bilbao și Mallorca au avut întâlniri tensionate în trecut, iar acum se duelează pentru puncte importante. Athletic se află la doar două puncte în spatele locului patru ocupat de Barcelona, iar Mallorca caută să rămână deasupra liniei retrogradării.

Athletic Bilbao vs. Mallorca: Lupta pentru Puncte Cruciale în La Liga
Ernesto Valverde

Mallorca - Lupta pentru Supraviețuire în La Liga

  Mallorca se află pe o poziție destul de joasă în clasamentul La Liga, aflându-se pe locul 15 și având doar patru puncte peste zona de retrogradare. Cu doar trei victorii din 22 de meciuri, echipa lui Javier Aguirre caută să evite o eventuală bătălie pentru evitarea retrogradării.

  Athletic se așteaptă să nu îi aibă la dispoziție pe Alex Berenguer și Inigo Ruiz de Galarreta, iar antrenorul Ernesto Valverde pregătește modificări în echipă. Cu Oihan Sancet, Nico Williams și Gorka Guruzeta pregătiți să revină, se așteaptă o prezență ofensivă puternică.

  Mallorca se confruntă cu absențele lui Pablo Maffeo și posibila indisponibilitate a lui Samu Costa. Cu nevoia acută de puncte, antrenorul Javier Aguirre caută să găsească echilibrul potrivit în echipă și să aducă un rezultat pozitiv pe San Mames, conform ultimelor pronosticuri fotbal din Spania.

Athletic Bilbao vs. Mallorca: Lupta pentru Puncte Cruciale în La Liga
Javier Aguirre

Formații probabile

  Athletic Bilbao:

Simon; De Marcos, Vivian, Yeray, Lekue; Vesga, Herrera; I Williams, Sancet, N Williams; Guruzeta

  Mallorca:

Rajkovic; Gonzalez, Valjent, Raillo, Nastasic, Lato; Morlanes, Mascarell, Darder; Muriqi, Larin

Taguri

Lasa un comentariu