Type to search

Stiri Diverse

Athletic Bilbao Învinge Atletico Madrid cu în Prima Manșă din Semifinala Copa del Rey

Avatar of Xpert Bet
Share

Berenguer Aduce Victoria lui Athletic Bilbao

  Athletic Bilbao a reușit să învingă Atletico Madrid datorită penalty-ului transformat de Alex Berenguer, care a survenit după un fault în careu asupra lui Benat Prados. Chiar dacă gazdele au avut o repriză solidă, echipa oaspete s-a apărat solid și în final a obținut victoria, în ciuda recentelor pronosticuri fotbal din Spania.

  În ciuda presiunii exercitate de Atletico în a doua repriză, apărarea lui Athletic, condusă de portarul Julen Agirrezabala, a rezistat și a respins toate încercările adversarilor de a marca. Chiar și după ce Atletico a beneficiat de un penalty în prelungiri, acesta a fost anulat după o revizuire VAR, lăsând Bilbao să obțină o victorie importantă în deplasare.

Athletic Bilbao Învinge Atletico Madrid cu în Prima Manșă din Semifinala Copa del Rey
Portarul oaspeților a apărat impecabil

Atletico Încearcă să Revină în Manșa Retur

  Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, a recunoscut că echipa sa nu a reușit să capitalizeze oportunitățile create în a doua repriză. Potrivit noilor predicții fotbal, el a subliniat că partida retur le oferă încă șanse, deși Atletico va trebui să marcheze două goluri pe terenul din Bilbao pentru a se califica în finală. 

  Cu locul în finală încă în joc, Atletico Madrid, aflat pe locul patru în La Liga, va trebui să facă față provocării puse de echipa lui Athletic Bilbao, care se află pe locul cinci, în a doua manșă ce va avea loc pe 29 februarie, meci ale cărui ponturi fotbal vor fi accesibile online pe site-urile popularilor experți ponturi pariuri sportive.

Athletic Bilbao Învinge Atletico Madrid cu în Prima Manșă din Semifinala Copa del Rey
Berenguer, după transformarea penalty-ului
Taguri

Lasa un comentariu