Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

AS Roma vs Inter Ponturi Serie A 20.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
AS Roma vs Inter Ponturi Serie A 20.10.2024

AS Roma vs Inter Ponturi

AS Roma vs Inter Ponturi. În etapa cu numărul 8 din Serie A, AS Roma o întâlnește pe Inter, meci ce va începe la ora 21:45 pe Stadio Olimpico. Mai jos găsiți Ponturi AS Roma vs Inter oferite de experții XpertBet.

 

Mai mult Ponturi Bune găsești pe site-ul nostru!

 

Analiză și Statistici

  • Inter este pe locul secund în Serie A, cu 14 puncte. Cu o victorie, poate urca chiar pe prima poziție, asta dacă Napoli face pas greșit cu Empoli.
  • De partea cealaltă, AS Roma se află pe un modest loc 9 în clasament, cu doar 10 puncte acumulate în 7 runde.
  • Ambele formații au suferit câte o înfrângere în acest sezon, diferența fiind facută la numarul de victorii: Inter are 4, iar AS Roma doar 2.
  • Ca formă de moment, Inter este superioară și vine după 3 victorii la rând, in timp ce AS Roma are doar două succese în ultimele 10 partide.
  • Inter stă mai bine în duelurile directe cu AS Roma, reușind sâ câștige ultimele 3 întâlniri. De altfel, AS Roma a câștigat doar de 3 ori în precedentele 20 de întâlniri.

Alte ponturi:

AS Roma vs Inter Ponturi

Ambele Marchează @ 1.70

Este un meci al orgoliilor, un joc cu miză, unde orice este posibil, mai ales că sunt două formații în formă. Mă aștept ca cele Inter și AS Roma să fie destul de prudente, asta și pentru că ambele au mare nevoie de puncte, atât pentru moral, cât și pentru a urca în clasament.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri