Type to search

Stiri La Liga

Almeria vs. Alaves: Lupta pentru Supraviețuire în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share

Revoltă pe Bernabeu: Almeria, Victima Deciziilor VAR?

  Almeria își continuă căutarea pentru prima victorie din La Liga în sezonul 2023-24, cu o confruntare dificilă împotriva lui Alaves. După un meci tensionat cu Real Madrid, în care au condus cu 2-0 la pauză, dar au pierdut în prelungiri, echipa se simte dezavantajată de deciziile VAR. Cu Gonzalo Melero declarând că au fost furați, Almeria caută să obțină puncte vitale în lupta pentru evitarea retrogradării.

  Cu Almeria aflată pe ultimul loc în La Liga, fără nicio victorie în 21 de meciuri, aceștia se confruntă cu o misiune dificilă pentru a evita retrogradarea. Cu un joc cu Girona în care au obținut un rezultat de egalitate, echipa găsește încurajare în performanțele lor, mai ales în fața propriilor suporteri. Cu un record pe teren propriu mai puțin impresionant, Almeria și Gaizka Garitano, managerul său, speră la o revenire spectaculoasă împotriva lui Alaves.

Almeria vs. Alaves: Lupta pentru Supraviețuire în La Liga
Gaizka Garitano

Alaves: Deasupra Așteptărilor în La Liga

  Alaves, care s-a întors în La Liga prin playoff-ul din sezonul trecut, își propune să evite retrogradarea în această campanie. Echipa se află într-o formă bună, neînvinsă din decembrie și ocupând poziția a 12-a în clasament. Cu o victorie recentă împotriva lui Cadiz, Alaves speră să-și continue parcursul solid și să obțină puncte importante în acest meci ale cărui ponturi pariuri sunt dezvăluite online de experții din domeniu.

  Ambele echipe se confruntă cu absențe semnificative din cauza accidentărilor și participării unor jucători la Cupa Africii pe Națiuni. Almeria nu poate conta pe jucători cheie, cum ar fi Puigmal și Ramazani, în timp ce managerul lui Alaves, Luis Garcia, trebuie să facă față absențelor lui Sedlar și Owono. Cu un oarecare suspans în privința compoziției echipelor, antrenorii vor lua decizii cruciale pentru a obține rezultate pozitive în această confruntare critică.

Almeria vs. Alaves: Lupta pentru Supraviețuire în La Liga
Luis Garcia

Formații probabile

  Almeria:

Maximiano; Pubill, Kaiky, Gonzalez, Chumi, Akieme; Arribas, Lopy, Robertone, Baptistao; Suarez

  Alaves:

Sivera; Gorosabel, Marin, Duarte, Lopez; Blanco, Guevara; Vicente, Guridi, Rioja; Kike Garcia

Taguri

Lasa un comentariu