Type to search

Ponturi pariuri Ponturi pariuri Arabia Saudita

Al Wehda vs Al Ahli. Statistici fotbal si ponturi pariuri Pro League Arabia Saudita 05.04.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
Stadion
Stadion

King Abdul Aziz

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

22:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
21.10.2023 Al Ahli 3-1 Al Wehda 3-1 14-13 1-3 0-1
05.02.2021 Al Wehda 2-4 Al Ahli 5-3 14-6 1-0 0-0
22.10.2020 Al Ahli 1-0 Al Wehda 7-5 9-18 0-2 0-0
14.02.2020 Al Wehda 2-0 Al Ahli 1-6 14-17 1-0 0-0
14.09.2019 Al Ahli 1-2 Al Wehda 6-1 10-10 3-4 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Al Wehda
Gazde Scor Oaspeți
Al Wehda 2-3 Al Fateh
Al Wehda 3-3 Al Taawon
Al Wehda 1-1 Al Taee
Al Wehda 3-1 Al Riyadh
Al Wehda 2-0 Al Akhdoud
Logo
Al Ahli
Gazde Scor Oaspeți
Al Ettifaq 2-2 Al Ahli
Al Taawon 0-1 Al Ahli
Al Taee 1-4 Al Ahli
Al Akhdoud 3-2 Al Ahli
Al Hazem 0-4 Al Ahli
Al Wehda Al Ahli
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.60
2.00

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Al Wehda
Portar Munir
Fundași Makki, El Yamiq, Duarte, Hawsawi
Mijlocași Bakshween, Fajr
Noor, Anselmo, Goodwin
Atacanți Ighalo
Kit
Logo
Al Ahli
Portar Mendy
Fundași Majrashi, Demiral, Da Silva, Al-Ammar
Mijlocași Kessié, Al Asmari
Mahrez, Firmino, Saint-Maximin
Atacanți Al-Brikan
Kit
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Peste 2.5 goluri
Peste 2.5 goluri@1.60
Read More
Atât Al Wehda cât și Al Ahli au demonstrat o capacitate bună de a marca, iar media golurilor pe meci (atât marcate cât și primite) indică faptul că partidele lor tind să fie bogate în evenimente și goluri. Acest pont pare a fi susținut de statisticile de goluri ale ambelor echipe, precum și de istoricul întâlnirilor directe.
Ambele echipe să marcheze
Ambele echipe să marcheze@1.70
Read More
Statisticile și stilurile de joc ale ambelor echipe sugerează o înclinație către un fotbal ofensiv, cu multe goluri marcate în partidele lor, atât pe teren propriu cât și în deplasare. Acest fapt, combinat cu vulnerabilitățile defensive observate, oferă o probabilitate ridicată ca ambele echipe să își găsească drumul spre poarta adversă.
Peste 1.5 goluri marcate de Al Ahli
Peste 1.5 goluri marcate de Al Ahli@1.53
Read More
Având în vedere media de goluri marcate de Al Ahli în deplasare și puterea lor ofensivă demonstrată prin prezența golgheterului Firas Al-Buraikan, este rezonabil să anticipăm că Al Ahli ar putea marca cel puțin două goluri în acest meci.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Al Wehda vs Al Ahli

     Într-o noapte caldă de Aprilie, fanii fotbalului și pariorii se pregătesc pentru un duel care promite spectacol: Al Wehda vs Al Ahli. Meciul, programat pe 5 Aprilie 2024, la ora 22:00, se anunță a fi un punct culminant al etapei cu numărul 27 din Arabia Saudită. În lumina reflectoarelor, Al Wehda, aflată pe poziția 12 în clasament cu 30 de puncte, se pregătește să-și apere teritoriul în fața Al Ahli, care ocupă poziția a 3-a cu 51 de puncte. Confruntările anterioare dintre aceste echipe au fost întotdeauna încărcate de emoții și adesea imprevizibile. De la victoria impresionantă a lui Al Wehda cu 2-0 în februarie 2020, până la răsturnarea de scoruri care a culminat cu victoria lui Al Ahli cu 3-1 în octombrie 2023, istoria întâlnirilor lor vorbește despre o rivalitate plină de pasiune și neașteptări. Această avancronică nu doar că anticipează un meci încins, ci și evidențiază importanța acestuia în cadrul luptei pentru supremație în Arabia Saudită.

     Mergând mai adânc în analiza echipei gazdă, Al Wehda prezintă un amestec de forțe și vulnerabilități. Având în componența sa pe golgheterul Odion Ighalo, autorul a 12 goluri în acest sezon, Al Wehda se mândrește cu o ofensivă puternică, reflectată prin cele 29 de goluri marcate în meciurile de acasă. Cu toate acestea, echipa se confruntă cu provocări în apărare, având o medie de 1.69 goluri primite pe meci în propriul fort. În ultimele cinci partide pe teren propriu, rezultatele au variat, de la victorii convincente, cum ar fi 3-1 cu Al Riyadh, până la remize spectaculoase și înfrângeri strânse, ceea ce subliniază o oarecare inconsistență. Cu un stil de joc care pune accent pe atac, dar care lasă deschideri în apărare, Al Wehda se bazează pe capacitatea de a marca, încercând să compenseze pentru golurile primite.

     Privind spre oaspeți, Al Ahli se remarcă printr-o performanță impresionantă în deplasare, cu un palmares de 4 victorii în ultimele 5 meciuri din deplasare, inclusiv un triumf răsunător cu 4-0 în fața lui Al Hazem. Firas Al-Buraikan, cu 10 goluri și 5 pase decisive, stă la baza succesului echipei în atac, fiind un element cheie în strategia ofensivă. Cu toate acestea, chiar dacă Al Ahli a arătat o capacitate considerabilă de a marca, cu 52 de goluri înscrise în total, defensiva sa a avut momente de vulnerabilitate, concedând în medie 1.62 goluri pe meci în deplasări. Având un stil echilibrat, care îmbină agresivitatea în atac cu o abordare pragmatică în apărare, Al Ahli caută să exploateze orice slăbiciune a adversarului, menținând în același timp o structură solidă.

     În concluzie, acest duel între Al Wehda și Al Ahli promite să fie mai mult decât un simplu meci de fotbal. Este o încleștare între ambiția unei echipe de a-și depăși condiția de mijlociu al clasamentului și determinarea celeilalte de a-și consolida poziția în fruntea ierarhiei. Cu strategii diferite, dar cu un obiectiv comun – victoria, fiecare echipă va căuta să-și maximizeze punctele forte și să minimizeze vulnerabilitățile. Așadar, pe 5 Aprilie, sub lumina reflectoarelor, Al Wehda și Al Ahli nu doar că se vor confrunta pentru trei puncte prețioase, ci și pentru onoarea și gloria pe care le aduce un astfel de duel în fotbalul din Arabia Saudită.

Al Wehda: Formă, știri si statistici

     Al Wehda intră în această confruntare având avantajul terenului propriu, un factor ce nu trebuie subestimat, mai ales când privim la capacitatea lor de a transforma acest avantaj în performanțe notabile. Cu 29 de goluri marcate în meciurile de acasă, echipa demonstrează o predispoziție clară către ofensivă, fiind susținută în acest demers de prestația impresionantă a lui Odion Ighalo, care a reușit să înscrie 12 goluri până în acest moment al competiției. Totuși, pe lângă această forță ofensivă, Al Wehda trebuie să gestioneze cu prudență și aspectele mai puțin favorabile, cum ar fi cele 22 de goluri primite în propriul stadion, indicând o anumită fragilitate în apărare.

     Analizând stilul de joc, Al Wehda favorizează un atac puternic, cu o medie impresionantă de 2.23 goluri marcate pe meci acasă, o cifră care depășește media de 1.58 a ligii. Această abordare agresivă se reflectă și în statisticile privind totalul golurilor (GF+GA) pe meci, unde Al Wehda are o medie de 3.92 în meciurile de acasă, sugerând că partidele lor tind să fie bogate în evenimente și, implicit, atractive pentru spectatori și pariori. De asemenea, procentul de meciuri în care ambele echipe au marcat (BTS) se ridică la 77%, indicând că, deși Al Wehda marchează frecvent, lasă adesea spații în defensivă ce pot fi exploatate de adversari.

     În privința punctelor slabe, echipa se confruntă cu o rată de concediu mai mare decât ar fi dorit, având o medie de 1.69 goluri primite pe meci acasă. Aceasta sugerează că, în ciuda forței lor ofensive, există o nevoie clară de îmbunătățire în ceea ce privește organizarea defensivă și gestionarea momentelor de presiune din partea adversarilor. Din punct de vedere strategic, este esențial ca Al Wehda să își consolideze apărarea fără a sacrifica din potențialul ofensiv, un echilibru delicat ce poate fi cheia succesului în această confruntare.

     Pe de altă parte, Al Wehda ar putea profita de tendința Al Ahli de a încasa goluri în deplasare, având în vedere că oaspeții au primit în medie 1.62 goluri pe meci în deplasare. Această vulnerabilitate a Al Ahli oferă Al Wehda oportunitatea de a exploata orice slăbiciune defensivă și de a își impune ritmul în atac. Prin urmare, în pregătirea pentru acest meci, accentul ar trebui pus pe intensificarea pregătirii ofensive, menținând în același timp o structură defensivă solidă ce poate contracara amenințările aduse de atacanții Al Ahli.

     În concluzie, pentru Al Wehda, cheia spre victorie în această întâlnire crucială rezidă în capacitatea de a-și maximiza eficiența ofensivă, menținându-se vigilentă în apărare. Cu o strategie bine echilibrată și punând accent pe punctele sale forte, Al Wehda are toate premisele pentru a transforma această confruntare într-un moment definitoriu al sezonului lor în Arabia Saudită.

Al Ahli: Formă, știri si statistici

     Al Ahli, ocupanta poziției a treia în clasamentul Arabiei Saudite, se deplasează la Al Wehda cu un bagaj impresionant de performanțe în deplasare, marcând un total de 34 de goluri în meciurile jucate în afara propriului teren. Această capacitate de a fi letali în atac, chiar și în condiții adversative, este susținută în mare măsură de contribuția decisivă a lui Firas Al-Buraikan, care, cu 10 goluri marcate și 5 pase de gol, a fost o piesă centrală în mecanismul ofensiv al echipei. Pe lângă acest atac prolific, Al Ahli își demonstrează eficiența și prin abilitatea de a controla jocul, chiar și pe terenurile oponenților, un aspect crucial pentru aspirațiile lor de a se menține în topul clasamentului.

     Analiza statisticilor relevă o echipă Al Ahli cu o abordare ofensivă impresionantă, având o medie de 2.62 goluri marcate pe meci în deplasare, o cifră semnificativ mai mare decât media ligii de 1.47. Această eficiență în atac este completată de o soliditate defensivă remarcabilă, Al Ahli primind în medie doar 1.62 goluri pe meci în deplasare, ceea ce indică o echilibrare între dorința de a ataca și capacitatea de a se apăra eficient. Statisticile privind totalul golurilor (GF+GA) în deplasare, cu o medie de 4.23 pe meci, sugerează că partidele lui Al Ahli sunt adesea bogate în evenimente și pot oferi o varietate de oportunități pentru spectatori și pariori.

     Cu toate acestea, Al Ahli trebuie să fie conștientă de provocările specifice pe care le aduce confruntarea cu Al Wehda. Deși au demonstrat o capacitate remarcabilă de a marca în deplasare, apărarea lor va fi pusă la încercare de atacul puternic al gazdelor. În acest sens, concentrarea pe menținerea unei structuri defensive coeziune și pe exploatarea inteligentă a spațiilor lăsate libere de adversar va fi esențială. Al Ahli trebuie să își utilizeze eficient viteza și acuratețea în atac pentru a destabiliza apărarea adversă, dar fără a neglija propria siguranță defensivă.

     Unul dintre aspectele cheie ale succesului lui Al Ahli în deplasare a fost capacitatea de a marca primul gol, aspect reflectat de faptul că au reușit să înscrie primii în 69% din meciurile jucate în afara propriului teren. Această tendință de a prelua inițiativa și de a impune ritmul jocului de la început le oferă un avantaj psihologic important, punând presiune suplimentară pe Al Wehda. Prin menținerea acestei abordări proactive, Al Ahli poate să-și maximizeze șansele de a controla desfășurarea partidei și de a-și asigura un rezultat favorabil.

     În concluzie, pentru Al Ahli, meciul contra Al Wehda reprezintă o oportunitate de a-și consolida poziția în fruntea clasamentului Arabiei Saudite. Cu un amestec echilibrat de forță ofensivă și reziliență defensivă, plus avantajul psihologic al unor performanțe impresionante în deplasare, Al Ahli are toate ingredientele necesare pentru a transforma această confruntare într-un moment definitoriu al sezonului lor. Atenția la detalii, capacitatea de a se adapta rapid la dinamica meciului și eficiența în finalizare vor juca roluri cruciale în aspirațiile lor de victorie pe terenul lui Al Wehda.

Ponturi Pariuri Arabia Saudita Pro League

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, portalul dvs. dedicat pentru ponturi pariuri Arabia Saudita, ponturi pariuri Pro League, pronosticuri fotbal, pariuri1x2, și ponturi Euro 2024. Acest articol este conceput să vă servească drept ghid complet în lumea pariurilor sportive, oferindu-vă cele mai recente și eficiente strategii pentru a maximiza șansele de succes. Vom explora diverse campionate și competiții, de la liga din Arabia Saudită până la cea mai mare scenă europeană de fotbal, Euro 2024, oferindu-vă o perspectivă aprofundată asupra cum să plasați pariuri inteligente și bine informate.

     Fotbalul din Arabia Saudită a cunoscut o creștere remarcabilă în ultimii ani, atrăgând atenția fanilor din întreaga lume. Ponturi pariuri Arabia Saudita vă oferă șansa de a explora această ligă emergentă, care devine rapid un teren ferti pentru pariorii avizați. Pe xpertbet.ro, veți găsi analize detaliate ale meciurilor din Pro League, sfaturi privind cotele avantajoase și pronosticuri care vă pot ghida în alegerea celor mai promițătoare pariuri.

     Când vine vorba de ponturi pariuri Pro League, calitatea și precizia informațiilor sunt esențiale. Echipa noastră de experți analizează cu atenție performanța echipelor, statistici importante și tendințele jucătorilor pentru a vă oferi ponturi pariuri care să vă crească șansele de câștig. Datorită acestei abordări meticuloase, pariorii pot beneficia de insight-uri valoroase despre cele mai fierbinți meciuri din Pro League, transformând fiecare pariu într-o oportunitate bine fundamentată.

     În plus, pronosticuri fotbal pe xpertbet.ro acoperă o gamă largă de ligi și competiții, asigurându-vă că aveți acces la informații actualizate și relevante, indiferent de interesul dvs. specific. Fie că sunteti în căutarea de ponturi pentru ligile majore europene sau competiții internaționale, platforma noastră este resursa ideală pentru pronosticuri fotbal precise și de încredere.

     Pariuri1x2 reprezintă una dintre cele mai populare forme de pariuri în rândul fanilor fotbalului, oferind o abordare simplă dar strategică pentru parierea pe rezultatele meciurilor. Pe xpertbet.ro, veți descoperi strategii optimizate pentru pariuri1x2, sfaturi pentru identificarea meciurilor cu cel mai mare potențial și ghiduri pentru gestionarea eficientă a bankroll-ului. Astfel, fiecare pariu 1×2 devine o decizie informată, mărind șansele de succes.

     Pe măsură ce privim către viitor, ponturi Euro 2024 încep să capteze atenția comunității pariorilor. Acest turneu major reprezintă un punct culminant pentru fotbalul european, aducând împreună cele mai bune echipe naționale într-o luptă pentru supremație. Xpertbet.ro este dedicat să vă ofere ponturi Euro 2024 bazate pe analize amănunțite, evaluări ale echipelor și previziuni ale tendințelor de joc, totul pentru a vă ajuta să navigați cu succes prin complexitatea acestui eveniment grandios.

     În concluzie, indiferent dacă sunteți un fan al fotbalului saudit, un adept al pariurilor 1×2 sau așteptați cu nerăbdare Euro 2024, xpertbet.ro este resursa dvs. de încredere pentru ponturi pariuri, pronosticuri fotbal și strategii de pariere. Cu o abordare bazată pe cunoștințe aprofundate și analize meticuloase, suntem aici pentru a vă asigura că fiecare pariu plasat este o decizie bine fundamentată. Explorați xpertbet.ro astăzi pentru a descoperi cum expertiza noastră vă poate transforma experiența de pariere și vă poate conduce spre victorii remarcabile.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu