Type to search

Stiri Champions League

Vinicius Jr Salvează Real Madrid de la Un Eșec în Fața lui Bayern Munchen

Avatar of Xpert Bet
Share

Vinicius Jr: Performanță Remarcabilă a Tânărului Brazilian

  Vinicius Jr de la Real Madrid a înscris de două ori, incluzând transformarea un penalty în ultimul minut al partidei, pentru a smulge un egal 2-2 în fața lui Bayern Munchen într-un semifinală captivantă a Ligii Campionilor, ale cărei ponturi Liga Campionilor au fost publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

 Prima manșă, disputată marți seara, a lăsat calificarea în finală deschisă pentru oricare dintre echipe. Brazilianul, care a pus Real în avantaj după 24 de minute, a marcat în semifinale pentru al treilea sezon consecutiv. Bayern, cu doar titlul Ligii Campionilor rămas de câștigat, a marcat de două ori în patru minute la începutul reprizei secunde printr-un gol al lui Leroy Sane și un penalty al lui Harry Kane pentru a întoarce meciul înainte de lovitura de pedeapsă a lui Vinicius.

Vinicius Jr Salvează Real Madrid de la Un Eșec în Fața lui Bayern Munchen
Leroy Sane a marcat primul gol al lui Bayern

Bayern Munchen vs. Real Madrid: Comentarii după Meci

  „Întotdeauna vrem să câștigăm, dar știm că în această competiție nu este așa ușor, echipele înscriu șansele pe care le au,” a spus Vinicius Jr. „Trebuie să ne păstrăm calmul, să ne odihnim până săptămâna viitoare și știm că noi și fanii vom da totul pe Santiago Bernabeu pentru a ne califica. Acum este momentul pentru o seară magică acasă pentru a câștiga și a ne asigura locul în finală,” a adăugat brazilianul care a confirmat recentele pronosticuri fotbal care anticipau că va înscrie.

  „Tot pentru ce luptăm este în această competiție,” a spus Harry Kane la sfârșitul partidei. „Trebuie doar să găsim o modalitate de a ne face treaba. Meciul cu Real Madrid în deplasare va fi dificil, dar trebuie să mergem acolo cu încredere deplină și să mergem pentru victorie. Liga Campionilor este cea mai importantă dintre toate. Dacă putem cumva pune mâna pe ea, va fi un sezon incredibil – dar mai este încă mult până acolo,” a continuat englezul. Câștigătoarea manșei a doua se va confrunta cu Borussia Dortmund sau Paris St Germain, care se întâlnesc în a doua semifinală miercuri seara.

Vinicius Jr Salvează Real Madrid de la Un Eșec în Fața lui Bayern Munchen
Harry Kane
Taguri