Type to search

Stiri Diverse

Victoriii și Dezamăgiri în Conference League: Aston Villa și Olimpiakos Iau Avans după Prima Manșă

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Aston Villa - Triumf și Regret

  Pe Villa Park, Aston Villa a dat lovitura, câștigând cu 2-1 împotriva lui Lille într-un meci intens din Europa Conference League. Cu John McGinn în formă de zile mari, marcând un gol (min.56) și oferind o pasă de gol, Villa a demonstrat din nou că este o forță de luat în considerare pe plan european, așa cum arătau ultimele predicții fotbal din cupele europene.

  Energia explozivă a lui Ollie Watkins a dat tonul meciului încă din primele minute, acesta deschizând scorul în minutul 13 cu o superbă lovitură de cap reușită dintr-un corner bine executat de McGinn. Cu toate că Lille a încercat să se apropie de egalare, apărarea solidă a lui Villa a reușit să țină adversarii în șah până în minutul 84, într-un meci ale cărui ponturi Conference League au fost disponibile online.

  În ciuda acestui gol marcat pe final de meci de Bafode Diakite, Villa a reușit să-și păstreze avantajul de un gol și să obțină o victorie crucială. Cu un McGinn inspirat și o echipă determinată, Villa merge în meciul retur cu șanse mari de a se califica în semifinalele Europa League, conform recentelor pronosticuri fotbal din Conference League.

Victoriii și Dezamăgiri în Conference League: Aston Villa și Olimpiakos Iau Avans după Prima Manșă
Ollie Watkins

Dominație Inițială și Replică Solidă pe Final de Meci: Olimpiakos vs. Fenerbahce

  În Grecia, Olimpiakos Pireu a trecut printr-o serie de emoții intense în meciul împotriva lui Fenerbahce, reușind să câștige cu 3-2 în ciuda unui final tensionat. După o primă repriză solidă în care au marcat de două ori prin Konstantinos Fortounis (min.8) și Stevan Jovetic (min.32), apoi încă o dată prin Chiquinho (min.57), Olimpiakos s-a relaxat prea devreme, permițând lui Fenerbahce să revină în joc. Oapeții au marcat de două ori prin Dusan Tadic (min.68) și Irfan Can Kahveci (min.74).

  Cu toate acestea, echipa greacă a reușit să-și mențină avantajul și să obțină o victorie importantă în fața propriilor suporteri. Chiar dacă victoria le-a adus o oarecare liniște, jucătorii lui Olimpiakos știu că trebuie să fie la cel mai înalt nivel în meciul retur pentru a-și asigura calificarea în semifinale. Cu Kahveci în formă de zile mari pentru Fenerbahce, Olimpiakos trebuie să fie pregătit pentru o bătălie dură în Turcia, conform recentelor predicții fotbal din cupele europene

Victoriii și Dezamăgiri în Conference League: Aston Villa și Olimpiakos Iau Avans după Prima Manșă
Fortounis a deschis scorul pentru Olimpiakos și a dat o pasă de gol

Alte rezultate din Europa Conference League

  În celelalte două sferturi de finală ale Conference League, Fiorentina nu a reușit să depășească cea mai bună apărare și a remizat, 0-0 pe terenul Viktoriei Plzen, în timp ce Club Brugge a câștigat la limită în fața lui PAOK Salonic cu 1-0, după golul marcat în minutul 6 de  Hugo Vetlesen. De menționat că gazdele au ratat un penalty prin Igor Thiago (min.78), ceea ce face ca returul din Grecia, programat peste o săptămână, să fie unul incendiar, potrivit ultimelor pronosticuri fotbal oferite de casele de periuri sportive.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri