Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Verona vs Venezia Ponturi Serie A 04.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Verona vs Venezia Ponturi Serie A 04.10.2024

Verona vs Venezia Ponturi

Verona vs Venezia Ponturi. Verona vs Venezia este un meci care face parte din runda a 7-a din Serie A. Meciul se va juca vineri, de la ora 21:45. Se anunță o partidă extrem de interesantă pe Stadio Marc’Antonio Bentegodi, iar noi ne așteptăm la multe goluri.

 

Tu ai văzut Statistici Serie A până acum? Aruncă o privire, te vor ajuta să câștigi!

Verona

Logo echipă
  • Verona este în criză de rezultate și vine dupa 3 înfrângeri consecutive: 2-1 vs Lazio, 2-3 vs Torino și 3-2 vs Como. De altfel, au 4 înfrângeri în primele 6 runde.
  • Echipa gazdă se află doar pe locul 14 în Serie A, cu 6 puncte. Cu siguranță, obiectivul este menținerea în prima ligă din Italia și în sezonul următor.
  • Verona stă bine în duelurile directe cu Venezia, fiind fără înfrângere în ultimele 7 întâlniri, perioadă în care a înregistrat 3 victorii și 4 remize.
  • Poate Verona obține a 3-a victorie consecutivă în duelurile cu Venezia?

 

 

 

 

Echipa probabilă Verona: Montipo – Tchatchoua, Daniliuc, Coppola, Frese – Duda, Belahyane – Livramento, Kastanos, Lazovic – Tengstedt

Venezia

Logo echipă
  • Nou promovata Venezia are mari probleme în acest început de sezon, iar șansele de a rămâne în Serie A și in urmatoarea stagiune scad cu fiecare meci jucat.
  • Echipa oaspete are o singură victorie în primele 6 etape, o remiză și nu mai puțin de 4 înfrangeri. Recent, aceștia au pierdut la limită cu AS Roma în deplasare, scor 2-1.
  • Cu 4 puncte, Venezia este penultima în campionat. Totuși, au trecut doar 6 runde, iar diferența între ea și prima echipă care se salvează de la retrogradare este de doar o lungime.
  • De spus ca ultimul succes obținut contra celor de la Verona datează din 2008. 

 

Echipă probabilă Venezia: Joronen – Idzes, Svoboda, Candela – Zampano, Ellertsson, Nicolussi Caviglia, Haps – Busio, Oristanio – Pohjanpalo

Alte ponturi:

Verona vs Venezia Ponturi

Ambele Echipe Marchează @ 1.85

Verona și Venezia au mare nevoie de cele 3 puncte, atât pentru moral, dar mai ales pentru a urca în clasament. Mă astept la un duel spectaculos, cu multe reușite, asta și pentru că în ultimele două întâlniri s-au marcat în total 11 goluri. Cred că un pariu pe goluri este cea mai bună opțiune.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri