Type to search

Stiri Diverse

Venezuela Revine Spectaculos și Învinge Ecuador cu 2-1 în Copa America

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Remontadă Reușită de Venezuela cu Un Jucător în Plus

  Venezuela a reușit o victorie spectaculoasă, revenind de la 0-1 pentru a învinge Ecuador cu 2-1 în primul meci al Grupei B din Copa America. Ecuador a jucat majoritatea meciului în 10 oameni, după ce căpitanul echipei, Enner Valencia, a fost eliminat în minutul 22 pentru un fault dur. Cu toate acestea, Jeremy Sarmiento a deschis scorul pentru Ecuador chiar înainte de pauză.

  Enner Valencia a fost eliminat după ce l-a lovit în față pe venezueleanul Jose Martinez. Inițial a primit un cartonaș galben, dar acesta a fost transformat în roșu după consultarea VAR. Valencia va lipsi automat împotriva naționalei din Jamaica, miercuri, într-un meci ale cărui ponturi pariuri vor fi publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

Venezuela Revine Spectaculos și Învinge Ecuador cu 2-1 în Copa America
Sarmiento a deschis scorul pentru Ecuador

Rezervele Fac Diferența

  Ambele goluri ale Venezuelei au venit de la jucători introduși pe parcurs. Jhonder Cadiz a egalat meciul în minutul 64, iar Eduard Bello a marcat golul victoriei în minutul 74. Cadiz a profitat de o pasă primită de la Salomon Rondon, reușind un șut precis. Bello a asigurat victoria pentru Venezuela, marcând din apropiere după ce Rondon a forțat o intervenție a portarului ecuadorian Alexander Dominguez cu o lovitură de cap.

  Înfrângerea este o lovitură grea pentru Ecuador, dar mijlocașul Moises Caicedo rămâne optimist. El subliniază spiritul de luptă al echipei sale și recunoaște că absența lui Valencia, care va fi suspendat pentru următorul meci, este o pierdere grea. Cu toate acestea, Caicedo este încrezător că Ecuador poate reveni în jocurile rămase din grupă, conform recentelor predicții fotbal sud-americane.

  „Am luptat până la sfârșit, chiar dacă am fost fără un jucător important foarte devreme,” a declarat Caicedo. „Ne doare să pierdem, dar trebuie să continuăm pentru că mai avem două meciuri. Avem mult caracter pentru a întoarce situația și vom lupta până la final.”

Venezuela Revine Spectaculos și Învinge Ecuador cu 2-1 în Copa America
Cadiz a marcat golul egalizator pentru Venezuela
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri