Type to search

Ponturi pariuri La Liga Ponturi Spania Stiri

Vallecano vs Alaves Ponturi La Liga 27.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Vallecano vs Alaves Ponturi La Liga 27.10.2024

Vallecano vs Alaves Ponturi

Vallecano vs Alaves Ponturi. În etapa cu numărul 11 din La Liga, Vallecano o întâlnește pe Alaves, meci ce va începe la ora 17:15. Mai jos găsiți ponturi Vallecano vs Alaves oferite de experții XpertBet.

 

Pe site găsești mai multe Ponturi Bune din La Liga!

Analiză și Statistici

  • Rayo Vallecano este pe locul 10 în La Liga, cu 13 puncte acumulate în 10 runde.
  • Alaves este cu 4 locuri mai jos, respectiv pe locul 14, cu 10 puncte.
  • Vallecano vine după un eșec, 1-0 cu Mallorca, în timp ce Alaves vine după 4 înfrângeri consecutive, ultima fiind cu Valladolid pe teren propriu, scor 2-3.
  • Interesant este că în ultimele 10 dueluri directe, fiecare a obținut câte 5 victorii. În sezonul precedent, Vallecano câștiga cu 2-în tur, iar în retur Alaves se impunea cu 1-0.
  • Cine se impune astăzi?

Alte ponturi:

Vallecano vs Alaves Ponturi

sub 2.5 goluri @ 1.60

Sunt două echipe modeste din punct de vedere ofensiv, motiv pentru care pariem pe goluri. De altfel, Vallecano și Alaves sunt în criză de rezultate, așa că orice punct este extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării. Cu siguranță, vom asista la un duel echilibrat.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri