Type to search

Ponturi pariuri La Liga Ponturi Spania Stiri

Valladolid vs Villarreal Ponturi La Liga 26.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Valladolid vs Villarreal Ponturi La Liga 26.10.2024

Valladolid vs Villarreal Ponturi

Valladolid vs Villarreal Ponturi. În etapa cu numărul 11 din La Liga, Villarreal o întâlnește pe Valladolid, începând cu ora 15:00. Mai jos găsiți ponturi Valladolid vs Villarreal oferite de experții XpertBet.

 

Mai multe ponturi pariuri azi găsești pe site!

Analiză și Statistici

  • După 10 etape, Villarreal este pe 4 în La Liga, cu 18 puncte, în timp ce Valladolid ocupă poziția a 18-a, cu 8 puncte (loc retrogradabil).
  • Valladolid are doar două victorii în primele 10 runde, una dintre ele fiind obținute chiar în etapa precedentă: 2-3 vs Alaves în deplasare.
  • De partea cealaltă, Villarreal este fără succes de două runde: 1-1 vs Getafe și 2-0 vs Real Madrid.
  • Villarreal domină la general duelurile directe cu Valladolid, reușind să câștige 3 din precedentele 4 întâlniri. Totuși, în ultima partidă, Valladolid s-a impus cu 2-1. Cine câștigă astăzi?

Alte ponturi:

Valladolid vs Villarreal Ponturi

sub 2.5 goluri @ 2.20

Sunt două echipe inconstante, modeste din punct de vedere ofensiv, cel puțin Valladolid și cred că un pariu pe goluri este cea mai bună alegere. Ambele formații au mare nevoie de puncte și mă aștept la un duel echilibrat, de luptă și cu puține reușite.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri