Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Ungaria vs Elvetia. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 15.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Slavko Vinčić

Stadion
Stadion

RheinEnergieStadion

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

16:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
07.10.2017 Elveţia 5-2 Ungaria 6-3 5-10 0-2 0-0
07.10.2016 Ungaria 2-3 Elveţia 5-3 9-11 0-2 0-0
20.08.1997 Ungaria 1-1 Elveţia --- --- --- ---
30.04.1997 Elveţia 1-0 Ungaria --- --- --- ---
11.10.199 Elveţia 3-0 Ungaria --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Ungaria
Gazde Scor Oaspeți
Ungaria 3-0 Israel
Ungaria 2-0 Kosovo
Ungaria 1-0 Turcia
Ungaria 3-1 Muntenegru
Ungaria 2-1 Serbia
Logo
Elveţia
Gazde Scor Oaspeți
Irlanda 0-1 Elveţia
Danemarca 0-0 Elveţia
România 1-0 Elveţia
Israel 1-1 Elveţia
Kosovo 2-2 Elveţia

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Ungaria
Portar Gulacsi
Fundași Lang, Orban, Szalai
Mijlocași Nego, Nagy, Schafer, Kerkez
Szoboszlai, Sallai
Atacanți Vargas
Kit
Logo
Elveţia
Portar Sommer
Fundași Schar, Akanji, Rodriguez
Mijlocași Widmer, Freuler, Xhaka, Ndoye
Shaqiri, Vargas
Atacanți Amdouni
Kit

pont

Ambele echipe marchează
Ambele echipe marchează@1.95
Read More
Ungaria a marcat în 8 din ultimele 10 meciuri, iar Elveția are o medie de 1.7 goluri pe meci. Atacurile eficiente și stilurile de joc ofensive sugerează un pariu solid pe ambele echipe marchează.
Ungaria nu pierde 1X
Ungaria nu pierde 1X@1.67
Read More
Ungaria a câștigat 5 și a remizat 3 din ultimele 8 meciuri de calificare, iar Dominik Szoboszlai este în formă maximă. De cealaltă parte, Elveția nu a reușit să se impună constant în deplasare. Având în vedere aceste date, un pariu 1X pare o alegere solidă.
Previous
Next

Bet Builder @7.00

Accidentare
Șuturi pe poartă +0.5
Dominik Szoboszlai
Accidentare
Șuturi +1.5
Roland Sallai
Accidentare
Faulturi comise +0.5
Kerkez Milos
Accidentare
Șuturi pe poartă +0.5
Zeki Amdouni

ANALIZA MECI

Ungaria vs Elvetia

     Pe data de 15 iunie 2024, la ora 16:00, la Köln, va avea loc un meci crucial în prima etapă a EURO 2024, unde Ungaria va înfrunta Elveția. Partida va fi transmisă în direct pe Pro TV. Aceasta confruntare din Grupa A este de o importanță deosebită pentru ambele echipe, deoarece un rezultat pozitiv le-ar oferi o șansă excelentă de a avansa în fazele eliminatorii ale turneului.

     Ungaria a avut un parcurs impresionant în calificările pentru EURO 2024, reușind să termine fără înfrângere, cu cinci victorii și trei remize. Aceasta este prima dată când Ungaria finalizează o campanie de calificare pentru Campionatul European fără a suferi o înfrângere, un rezultat care a sporit speranțele fanilor pentru o evoluție remarcabilă la acest turneu.

     De cealaltă parte, Elveția, deși a întâmpinat dificultăți în campania de calificare, reușind să termine pe locul doi în grupă, are în componență jucători experimentați din primele ligi europene, cum ar fi Granit Xhaka de la Bayer Leverkusen și Manuel Akanji de la Manchester City, și este pregătită să ofere o replică solidă.

     În ultimele cinci întâlniri directe dintre aceste echipe, Elveția a dominat, câștigând patru meciuri, în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate. Elveția a marcat opt goluri în aceste meciuri, iar Ungaria doar trei. Procentul de meciuri care s-au terminat cu peste 2.5 goluri este de 60%, iar în 80% dintre aceste întâlniri ambele echipe au reușit să marcheze.

     La nivel de statistici, Ungaria a înregistrat o medie de 2.2 goluri pe meci în ultimele lor zece meciuri de pe teren propriu, în timp ce Elveția a marcat o medie de 1.7 goluri în meciurile disputate în deplasare. În ceea ce privește cornerele, Ungaria are o medie de 5.5 cornere pe meci acasă, iar Elveția de 4.8 în deplasare. Procentul meciurilor care au avut peste 8.5 cornere este de 70%, iar peste 9.5 cornere de 55%. Cele mai multe goluri ale Ungariei sunt marcate în intervalul minutelor 60-75, în timp ce Elveția tinde să fie mai prolifică între minutele 45-60.


     Pe baza acestor date, este clar că meciul dintre Ungaria și Elveția va fi unul intens și echilibrat, cu ambii antrenori, Marco Rossi și Murat Yakin, dornici să înceapă turneul cu o victorie. Dominik Szoboszlai, cu patru goluri și trei pase decisive în calificări, va fi jucătorul cheie pentru Ungaria, în timp ce pentru Elveția, Zeki Amdouni, cu șase goluri marcate în campania de calificare, va fi principalul pericol pentru poarta adversă.

Ungaria: Formă, știri si statistici

     Ungaria se prezintă la acest turneu cu un moral ridicat, având în vedere parcursul lor excelent în calificările pentru EURO 2024. Echipa antrenată de Marco Rossi nu a pierdut niciun meci în campania de calificare, reușind să termine pe primul loc în grupă, cu cinci victorii și trei remize. Aceasta performanță a fost obținută datorită unei apărări solide și a unor atacuri eficiente, susținute de jucători de calibru precum Dominik Szoboszlai și Roland Sallai.


     În meciurile de pe teren propriu, Ungaria a demonstrat o consistență remarcabilă, având o medie de 2.2 goluri marcate pe meci. Un alt aspect notabil este numărul de cornere obținute, cu o medie de 5.5 pe meci, ceea ce arată că echipa generează multe ocazii de gol. De asemenea, procentul meciurilor în care au fost peste 8.5 cornere este de 70%, ceea ce sugerează un stil de joc ofensiv și dinamic.


     Dominik Szoboszlai
, căpitanul echipei, a fost piesa de rezistență a echipei în calificări, contribuind cu patru goluri și trei pase decisive. În plus, el a fost liderul echipei în ceea ce privește șansele create (23) și șuturile pe poartă (28). Rolul său este crucial, nu doar în atac, dar și în fazele fixe, unde Ungaria a avut cea mai bună performanță din calificări, marcând șapte goluri din astfel de situații.


     Pe lângă Szoboszlai, un alt jucător de urmărit este Barnabas Varga, care a marcat 29 de goluri pentru Ferencvaros în sezonul trecut. Varga, împreună cu Roland Sallai, care va juca meciul cu numărul 50 pentru națională, formează un atac periculos capabil să pună probleme oricărei apărări. În ultimele lor meciuri de pregătire, Ungaria a arătat un joc solid, culminând cu o victorie categorică de 3-0 împotriva Israelului.


     La nivel de stil de joc, Ungaria adoptă un sistem 3-4-2-1, cu accent pe controlul mijlocului terenului și exploatarea spațiilor create de adversar. Apărarea este asigurată de un trio experimentat format din Adam Lang, Willi Orban și Attila Szalai, iar portarul Peter Gulacsi aduce un plus de siguranță între buturi. Ungaria excelează în contraatacuri rapide și în utilizarea fazelor fixe pentru a crea ocazii de gol.


     Punctele forte ale Ungariei includ soliditatea defensivă și eficiența în fazele fixe, în timp ce punctele slabe ar putea fi gestionarea presiunii în meciurile mari și lipsa de experiență la nivel înalt pentru unii jucători. Comparativ cu Elveția, Ungaria are o echipă mai tânără și mai dornică de afirmare, ceea ce ar putea fi un avantaj în acest meci de debut la EURO 2024.

Elvetia: Formă, știri si statistici

     Elveția intră în acest turneu cu o presiune considerabilă, având în vedere așteptările mari de la fanii și performanțele anterioare în competițiile majore. Echipa antrenată de Murat Yakin a avut un parcurs oscilant în calificările pentru EURO 2024, reușind să termine pe locul doi în grupa lor, în spatele României. Deși au avut multe egaluri în campania de calificare, Elveția a demonstrat că este o echipă greu de învins și capabilă să se ridice la nivelul așteptărilor în momentele critice.


     În deplasare, Elveția a avut o medie de 1.7 goluri pe meci, ceea ce indică o capacitate de a marca în condiții ostile. De asemenea, echipa a avut o medie de 4.8 cornere pe meci în meciurile disputate în afara Elveției. Procentul meciurilor cu peste 9.5 cornere este de 55%, sugerând că echipa creează multe ocazii, chiar și în deplasare. Un aspect notabil este și momentul în care echipa marchează cele mai multe goluri, intervalul minutelor 45-60 fiind cel mai prolific pentru elvețieni.


     Zeki Amdouni
, cu șase goluri în campania de calificare, va fi principalul pericol pentru poarta adversă. De asemenea, Granit Xhaka și Remo Freuler vor fi esențiali în controlul mijlocului terenului, oferind stabilitate și experiență. Echipa conține jucători care au câștigat titluri în ligile europene de top, cum ar fi Manuel Akanji și Yann Sommer, și aceștia vor juca un rol crucial în defensivă.


     Elveția utilizează de obicei un sistem 3-4-2-1 similar cu cel al Ungariei, punând accent pe organizarea defensivă și tranzițiile rapide. Stilul lor de joc este caracterizat de o bună organizare defensivă și capacitatea de a transforma rapid apărarea în atac, profitând de viteza și abilitățile tehnice ale jucătorilor de atac.


     Punctele forte ale Elveției includ experiența și disciplina tactică, în timp ce punctele slabe pot fi inconsistența în a finaliza ocaziile create și tendința de a se baza prea mult pe jucătorii vedetă. Comparativ cu Ungaria, Elveția are o echipă mai experimentată și mai obișnuită cu presiunea turneelor mari, ceea ce ar putea fi un avantaj decisiv în acest meci.


     Meciul dintre Ungaria și Elveția promite să fie unul intens și echilibrat, ambele echipe având punctele lor forte și slabe. Va fi interesant de văzut cum va evolua jocul și ce echipă va reuși să-și impună stilul în această confruntare esențială din Grupa A a EURO 2024.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bun venit pe XpertBet.ro, platforma ta de încredere pentru cele mai precise și actualizate ponturi pariuri EURO 2024. Campionatul European din Germania EURO 2024 este unul dintre cele mai așteptate evenimente fotbalistice ale anului, și noi suntem aici pentru a vă oferi informații detaliate și analize riguroase pentru a vă ajuta să faceți cele mai bune alegeri în materie de pariuri.

     Echipa noastră de experți lucrează non-stop pentru a aduna și analiza date din toate meciurile și echipele participante la EURO 2024. Scopul nostru este să vă oferim ponturi pariuri azi care sunt bine fundamentate și bazate pe cele mai recente informații disponibile. Fiecare pont pe care îl găsiți pe XpertBet.ro este rezultatul unei analize detaliate, realizată de specialiști cu o vastă experiență în domeniu.

     În perioada Germania EURO 2024, veți avea acces la o gamă variată de ponturi EURO 2024 care vă vor ajuta să plasați pariuri informate și să vă maximizați șansele de câștig. Analizăm toate aspectele relevante ale fiecărui meci, de la forma echipelor și performanțele individuale ale jucătorilor, până la condițiile meteo și alte variabile care pot influența rezultatele. Această abordare detaliată ne permite să vă oferim ponturi pariuri experti care sunt precise și de încredere.

     Pe XpertBet.ro, ne angajăm să vă oferim cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau un începător, veți găsi resurse valoroase care să vă ajute să luați decizii informate. Platforma noastră este ușor de utilizat și vă oferă acces rapid la ponturi pariuri azi, astfel încât să puteți profita de cele mai bune oportunități de pariere în timp real.

     Unul dintre aspectele cheie ale platformei noastre este diversitatea sporturilor și competițiilor acoperite. Pe lângă EURO 2024, oferim ponturi pariuri experti pentru o varietate de alte evenimente sportive, inclusiv fotbal, baschet, tenis și multe altele. Ne asigurăm că toate ponturile noastre sunt actualizate constant, astfel încât să aveți mereu acces la cele mai recente informații și analize.

     În pregătirea pentru Germania EURO 2024, echipa noastră a adunat și analizat o multitudine de date despre echipele și jucătorii participanți. Aceste informații sunt esențiale pentru a oferi ponturi EURO 2024 care sunt bine fundamentate și precise. Fiecare meci este analizat în detaliu, iar ponturile noastre reflectă acest nivel de rigurozitate.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi pariuri EURO 2024. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Acestea includ ghiduri detaliate, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt avantaj al utilizării platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun.

     În perioada Germania EURO 2024, veți găsi pe XpertBet.ro ponturi EURO 2024 pentru toate meciurile importante. Analizăm fiecare echipă în detaliu, inclusiv forma actuală, tacticile și jucătorii cheie, pentru a vă oferi ponturi pariuri experti care să reflecte cele mai recente și relevante informații. Indiferent dacă pariați pe meciurile din faza grupelor sau pe cele din fazele eliminatorii, veți avea acces la cele mai bune informații și analize.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 de cea mai înaltă calitate, bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu. Fiecare pont este atent verificat pentru a asigura acuratețea și relevanța informațiilor. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna la dispoziție ponturi pariuri azi care să vă ajute să luați cele mai bune decizii în materie de pariuri sportive.

     În concluzie, XpertBet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, Germania EURO 2024, ponturi pariuri azi și ponturi pariuri experti, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

     Pe măsură ce se apropie Germania EURO 2024, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și ponturi EURO 2024. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru fotbal și pariuri într-o sursă de câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a începe aventura parierii alături de cei mai buni experți din domeniu.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri